Totenhem srušio klupski rekord, ali im Siti pravi probleme!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.08.2017.
08:54
Izvor: Sportske.net

Posle Denija Rouza, još jedan problem u najavi...

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Totenhem se izgleda dogovorio sa Ajaksom oko Davinsona Sančeza, a kako smo i pretpostavljali, priča da je Real zainteresovan je naterala Engleze da završe posao.

Kolumbijac će se iz Ajaksa preseliti u London za oko 50 miliona evra, deo toga biće bonusi, ali svejedno, ovo je rekordna suma koju su "Pevci" platili za jednog igrača.

Sančez je štoper koji ima samo 21 godinu, odigrao je sjajnu sezonu u Ajaksu koji će ga prodati za 10 puta veću sumu nego što je platio Altetiko Nasionalu.

Ali, Poketina sada brine nešto drugo, problemi oko ugovora Tobija Alderveilda. Belgijanac traži da se u novi ugovor osim veće plate unese i klauzula o otkupu od oko 30 miliona evra što klub odbija.

Iza cele priče je navodno Mančester Siti koji želi ovog fudbalera. Alderveild traži da se izjednači po primanjima sa Kejnom i Ljorisom, odnosno duplo veću platu nego što je sada ima, to će se teško desiti.

Siti mu nudi i više od toga, ali, teško da će do kraja leta završiti ovaj transfer. Pep Gvardiola traži još jednog štopera, želeo je Džonija Evansa, ali je VBA odbio ponudu koja je veća od 20 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 18.08.2017
13:08

pa koće nama sad igrat obranu ,pa nećemo videt titulu ni ove sezone ,sta uradšte crna upravo

avatar
Los Vikingos
Friday, 18.08.2017
12:32

Juce se pisalao da ce Sancez u Real cisto da mu se jos vise podigne cena.nTotenhem nece prodavati Tobija sigurno, on je jedan od najboljih stopera lige.

avatar
Eric Bailly
Friday, 18.08.2017
10:56

Ovaj Sancez je doktor. Pratio sam ga nekoliko utakmica, covjek ima sve. Pravi moderni stoper, visina, snaga, skok, iznosi loptu dobro, brz. Moze lagano da postane jedan od najboljih stopera. Samo je problem to sto kad bude igrao u Totenhem i bude ga trazio veci klub odmah bojkot-lojalnost nula..

avatar
Saša MKD
Friday, 18.08.2017
09:54

Kada stiže fudbaler u novi klub obavezno mora proći lekarske preglede. Krajnje vreme je da se to pravilo uvede i za trenere. Gvardioli se svakoga jutra kada se probudi pojavi nova želja.

avatar
NikkiCFC
Friday, 18.08.2017
09:38

Totenhem ovakav kakav je ne moze nikako da opstane sa tom politikom 100k maksimalna nedeljna plata. Zasto bi jedan Kejn primao toliko a Kosta j recimo imao 185, Lukaku 250k itd...

avatar
MSSZRMK
Friday, 18.08.2017
14:44

Zasto ne mogu?Vidis da im dobro ide,isto je i u Realu pa osvajaju sve zivo.

avatar
Gangula 2.0
Friday, 18.08.2017
09:08

Totenhemu bi bilo bolje da da Aldervildu šta on Zahteva jer im je on jedan od najboljih igrača u odbrani.A i bilo bi loše prodati sitiju i Vokera i Aldervilda, pogotovo zato što je Sitiju stigao i Danilo iz Reala.Em bi Totenhem sebe znatno oslabio em bi svom konkurentu za top 6 (Sitiju) znatno pojačao odbranu.

avatar
Algebra
Friday, 18.08.2017
09:05

Poketino je napravio fantastičan sistem u odbrani, njima opušteno mogu da odu i Tobi i Rouz i odbrana će ostati podjednakog kvaliteta (ukoliko dovedu makar pristojne igrače za rotaciju). Dosta utakmica prošle sezone su igrali bez povređenog upravo Aldervirelda i Rouza, a i Tripje je u velikom broju mečeva menjao Vokera, pa su ponovo bili najbolja odbrana lige. Sistem nadomesti nedostatak suvog kvaliteta, naročito kada su defanzivci u pitanju.