Tri pojačanja i već imamo šampiona PL naredne sezone?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.04.2018.
09:33
Izvor: Sportske.net

Da li je jaz preveliki i hoće li postati još veći. Trka za titulu u novoj sezoni već počinje i sve ukazuje na jedan ishod.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Pep Gvardiola baš nema vremena. Osim što je tražio od igrača da budu ozbiljni do kraja sezone i podsetio da je sa Bajernom imao problem posle osvajanja titule i da bi se igrači opustili, on kaže da ćemo tek videti kako njegov tim reaguje na uspeh.

"Kako reaguju na neuspeh videli smo prošle sezone, na uspeh, videćemo naredne. I Manćini i Pelegrini su osvojili titule, ništa specijalno nismo uradili. Ovde je teško odbraniti trofej, moramo da radimo i da napredujemo", kaže Gvardiola.

On dodaje da je tim mlad, da ima prostora za napredak.

"Nismo savršeni, videlo se protiv Liverpula, tu ima dosta praznih hodova koje ćemo morati da popunimo"
, dodao je Pep koji već planira prelazni rok.

Sigurno je da odlazi Jaja Ture kome ističe ugovor, da je potreban igrač koji će biti naslednik Fernandinja i da nisu odustali od još jednog Brazilca iz Šahtjora, Freda.

Gvardiola cilja Rijada Mareza koji bi trebalo da bude prvi pik leta, njegova cena je oko 60 miliona evra i transfer o kome se pričalo zimus trebalo bi da bude realizovan ovog leta.

Navodno, gledali su i Matijsa De Lihta, štopera Ajaksa, kao i odličnog Želsona iz Sportinga, mada je ovo drugo uvek nešto što treba uzeti sa rezervom, portugalski mediji često donose neproverene informacije. Biće im potreban još jedan spoljni igrač, Zaha je meta, ali to neće niti laka misija, pitanje je hoće li fudbaler Palasa pristati, u Totenhemu bi imao više prostzora za igru.

Kao opcija za štopera pominje se i mladi Brazilac Eder Militao iz Sao Paula, on bi naredne zime mogao da stigne u klub.

Ne izostaju ni spekulacije o Tijagu Alkantari, ali to je malo verovatno, Fred je realnija opcija ili eventualno Vejgl iz Dortmunda.

U svakom slučaju, dva ili tri igrača će sigurno stići na "Etihad", kako bi se sačuvala razlika u klasi.

Murinjo pokušava da uspava Siti.

"Nema šanse da ih neko stigne, mislim da će biti teško nadoknaditi tu razliku u kvalitetu. Jednostavno, ne gube, ako opet osvoje 95 bodova, jasno je, oni će ponovo biti prvaci",
kaže menadžer Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Sunday, 22.04.2018
20:06

Сити неће да одбрани титулу. Почињу полако да их проваљују сви. Ливерпул објаснио, а и Јунајтед донекле.

avatar
scofield
Saturday, 21.04.2018
19:06

Jos stopera jos malo mu. I jos krila jos malo mu. Njegov stil igre je takav da kad protivnik ima kontru stoperi su na vetrometini a i moze kupiti kakvog god stopera, ne postoji stoper koji igra sa loptom kao veznjak jer on da zna toliko sa loptom bio bi veznjak a ne stoper i isto vazi i za golmana. Pre svega ocekujem od Liverpula da bude konkurentan sl godine. Jer Klip sve bolje i bolje uklapa masinu, naravno ukoliko Salah ostane.

avatar
Akiaki15935867
Sunday, 22.04.2018
11:24

Klip😂😂😂😂

avatar
scofield
Monday, 23.04.2018
01:08
avatar
NikkiCFC
Saturday, 21.04.2018
18:22

Siti sa svim ovim pojacanjima nece unaprediti tim ni malo. Odbrana im je losa i dalje. Ferna i Silva matori. Povredice se nekad i KDB a onda raspad. Sterling ne moze da ima ovoliko srece kao ove sezone. Ostali ce napredovati. Gvradiola ce biti procitan.

avatar
Nepoznati korisnik
Saturday, 21.04.2018
17:02

Zar mu nije dosta stopera i krila? Koliko smijesan trener

avatar
Red blood
Saturday, 21.04.2018
11:24

Nista se sa sigurnoscu ne moze tvrditi,ali moje je misljenje da ovakvu sezonu tesko mogu ponoviti.I dalje su prvi favoriti,ali i ako osvoje titulu,mislim da ce doci dosta teze do nje,nego ove sezone.

avatar
Saturday, 21.04.2018
10:00

Ako dodje Sari spremite nam titulu.....

avatar
Saturday, 21.04.2018
11:03

Za Celsi trenutno a i u blizoj buducnosti nema boljeg od Kontea. Vreme ce pokazati.

avatar
Luka Modric
Saturday, 21.04.2018
12:18

Lol..necete osvojit nist iducih 20 godins