Tri razloga zbog kojih će "narednik" Sergej ovog leta teško promeniti klub!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.04.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net

Ima nekoliko problema, iako je jasno da je prerastao Lacio. Strani mediji su puni napisa, ali postoje faktori koji bi mogli da presudno utiču na transfer...

Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI
Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Italijani i dalje pišu o mogućnosti da Lacio proda Sergeja Milinković Savića. Naime, napunio bi kasu kluba koji će se vratiti u Ligu šampiona, a planirao da ostale igrače veže čvršćim ugovorima i da dovede pet novih fudbalera kako bi pojačao konkurenciju.

Naime, Filipo Inzagi ima zahtev kako bi ostao na klupi, a to je da se "produži klupa" kako bi naredne godine uspešno igrao na oba fronta.

Engleski mediji pišu da Lampard hoće Sergeja, da je kontaktirao Kežmana sa kojim je i igrao, ali da nema šanse da plati trocifrenu sumu. Slično razmišljaju Real i Totenhem, dok PSŽ ima neke druge opcije u ovom trenutku, ali i prioritete.

Šta su pet razloga zbog kojih će Milinković-Savić teško napustiti Lacio.

1. Svakako cena, jer će sve što se dešava urušiti tržište, mnogi veruju da su transferi od 100 miliona ovoga leta nemogući. Doduše, priča se da bi Lotito pristao i na nešto manji novac plus bonuse, ali cene igrača su generalno pale.

2. Zamena koju traži Inzagi je problem, gledali su dosta igrača, pominjana su i mnoga imena, ali Sergej je toliko bitan za igru Lacija da će svakako morati da ulože dosta novca i ne smeju da pogreše.

3. Problem u pregovorima sa klubovima zbog Lotita. On nije u dobrim odnosima sa većinom italijanskih klubova, priča se recimo da bi Inzagi rado pristao da uzme Bernadeskija i novac od Juventusa, ili čak dva igrača, ali Lotito nije radio sa "Starom damom" već 10 godina upravo zbog ličnih razmirica.

Baner live stream


Sve to ukazuje na problem, ovo nije najbolje vreme za prodaju, ali je jasno da i Sergej želi u veći klub. I pored stalnih napisa, uz svu neizvesnost oko nastavka šampionata, pomeranja rokova, činjenice da će izostati neki veliki transferi, čini se da je nerealno da napusti Rim na kraju ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Wednesday, 29.04.2020
12:53

Ali on i svi žele samo u Juve 😭😭😭😭

avatar
Dorotej
Wednesday, 29.04.2020
10:00

Šta bi mi bez Sergeja! Kad nema vesti, ajde malo o Luki Joviću pa SMS-u. Sergej je izvikan fudbaler, rezultat Kežmanovog spinovanja. Rusija je pokazala njegov kvalitet. Svi smo naseli, pa se "opasuljili".

avatar
Thursday, 30.04.2020
22:40

A zato je lani bio proglasen za najboljeg veznog igraca u ligi? Dobro je da znamo da (to) pali kad te menadzer hvali :-D Zar je lose igrao protiv Kostarike?

avatar
Dorotej
Saturday, 02.05.2020
01:03

Mea culpa. Počeli smo SP sa Kostarikom. Ocena "nije loše" je premalo za cenu 100 mio EUR i više. Njegova cena je dosta niža. Vreme je najbolji sudija. Videće se ko je u pravu, ti ili ja.

avatar
Dorotej
Saturday, 02.05.2020
00:56

Nisi dobro pročitao moj komentar. Upoređuješ Kostariku sa SP u Rusiji. To može samo kod navijača Partizana.

avatar
Wednesday, 29.04.2020
09:45

Šta su pet razloga Hahaha Prvo u naslovu pises da ce otici pa onda tri razloga (a napisao si pet) zbog kojih ce ostati.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 29.04.2020
09:35

Kada si ostao do sad, ostani i ovu sezonu, tazvali ligu šampiona i sledeće godine u Real ili neki drugi od top 5. Nakon dobre sezone 100+ milki neće biti nikome mnogo. Tvit tvit SMS, SVETSKO A NAŠE