Tri velikana u igri, gde će Ivićev najbolji igrač nastaviti karijeru?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.09.2020.
13:57
Izvor: Sportske.net

Jasno je ipak da neće pomoći srpskom treneru u Votfordu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Votford je ispao u Čempionšip, na mesto prvog trenera je postavljen Vlada Ivić, iako se pisalo da bi igrači mogli posle samo mesec dana da mu uruče otkaz, sva je prilika da će Ivić nastaviti sa radom na "Vikaridžu", posebno nakon dobrog izdanja ekipa protiv Totenhema u pripremnom meču za predstojeću sezonu.

Ipak, ostaće i srpski stručnjak bez par ključnih igrača, Abdulaj Dukure je na pragu prelaska u Everton, Ismailu Sara bi Klop voleo da vidi u Liverpulu, dok bi i Troj Dini da se vrati u elitni rang, a vezistu Hjuza izgleda želi Murinjo.

Otići će kako stoje stvari i Đerar Delofeu, bivši igrač Barselone se dobro oporavlja od povrede i već se nalazi na radaru tri evropska velikana.

Naime, Milan bi ponovo da ga preseli na "San Siro", već je igrao za "Rosonere" svojevremeno na pozajmici, a za njegove usluge su zainteresovani i Napoli i Sevilja, za koju je takođe svojevremeno nastupao.

U redove "Stršljenova" su ovog leta stigla dva pojačanja, mladi Ngakija iz Vest Hema, koji je stigao kao slobodan igrač, kao i iskusni napadač Glen Marej, koji je dovede iz Brajtona na pozajmicu.

Već su sidro digli Folkijer (Granada) i Hose Holebas (Olimpijakos), kao i Dalberg, Sibo i Kućo Enandez, koji su otišli na pozajmice.

Votford su napustili po isteku ugovora i iskusni golman Gomeš, kao i štoper Marijapa.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke