Tužan Klopov poziv, koji je odveo Vernera u Čelsi!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.06.2020.
08:16
Izvor: Sportske.net

Otkriveno kako je došlo do, do sada, najvećeg transfera ovog leta.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nedeljama unazad, Timo Verner se povezivao sa Liverpulom i delovalo je da nema dileme da će karijeru nastaviti na Enfildu.

I sam igrač je u nekoliko navrata javno govorio samo hvalospeve o Jirgenu Klopu i timu Liverpula, ali je odjednom Čelsi taj koji je ušao u trku i sada je na korak od potpisa.

Engleski mediji otkrivaju da je Jirgen Klop ponovo lično zvao Vernera, kako bi mu saopštio da Liverpul nije u mogućnosti da isplati 60 miliona evra za njegovu otkupnu klauzulu.

Klop i Verner su u nekoliko navrata lično komunicirali, što je napadača i približavalo svakog dana Liverpulu, ali je uprava imala poslednju reč, a Ameri su rekli - nemamo novca i finansijska kriza tek sledi.

Klop je želeo to lično da saopšti Verneru, jer nije želeo da ispadne da ga je na bilo koji način "izdao", naprotiv, da je do poslednjeg trenutka ubeđivao upravu da ga dovede.

Čelsi je to iskoristio, javio je RB Lajpcigu da će aktivirati klauzulu, i očekuje se da sve bude završeno u narednim danima, pošto ona važi do 15. juna.

Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Sunday, 07.06.2020
01:25
avatar
CrveniFeniks
Saturday, 06.06.2020
10:21

I sad nek mi neko objasni kako klub koji 2 godine nije potrosio preko 20 miliona i koji je osvojio ligu sampiona i potpisao sponzorski ugovor sa Nikeom nema para za Wernera,para ima ali je jasno sta FSG radi a ovo je smijesno bitno da ulazu u usrani bejzbol klub,kamo srece da su prodali klub kad su imali ponudu od 2 milijarde od Arapa.