Uplašeni Atletiko izdao saopštenje, šta će biti sa Francuzom?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.12.2018.
10:15
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su najnovije informacije uzdrmale "Jorgandžije".

Epa/Rodrigo Jimenez
Epa/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

U današnje vreme, kada kruži pregršt spekulacija, posebno 10ak dana pred početak prelaznog roka, retko možemo videti da se neki klub zbog jedne glasine oglasi zvaničnim putem.

To je ovoga puta uradio madridski Atletiko, povodom informacija o odlasku francuskog reprezentativca Lukasa Ernandeza u Bajern.

Juče je "Marka" prenela da je Bajern rešen da aktivira otpusnu klauzulu u njegovom ugovoru sa 80 miliona evra i da su Bavarci spremili teren za ovaj posao, kao i da je sam Ernandez zainteresovan za prelazak u Minhen, pa i da je praktično sve dogovoreno.

Zbog svega, u Atletiku su osetili potrebu da se oglase i zvaničnim saopštenjem.

"Povodom priče koju je objavila Marka, o navodnom dogovru između minhenskog Bajerna i našeg igrača Lukasa Ernandeza, prema kojoj će nemački klub aktivirati otpusnu klauzulu francuskog fudbalera u januarskom prelaznom roku, Atletiko Madrid želi da izjavi da je u razgovoru sa našim klubom, Lukas Ernandez demantovao bilo kakvu vrstu dogovora sa Bajern Minhenom i istakao je da nema nameru da napusti naš klub.

U prilog tome, odličan odnos između Atletiko Madrida i nemačkog kluba naterao je Bajern da demantuje pomenutu operaciju tokom razgovora predstavnika klubova
", stoji na sajtu Atletiko Madrida.

Dakle, od transfera za sada neće biti ništa, ali gde ima dima, ima i vatre, a čini se i da su "Kolćonerosi" poprilično uplašeni za budućnost francuskog reprezentativca, čim su osetili potrebu da se zbog pisanja jednog lista oglase zvaničnim putem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 20.12.2018
17:51

Ljudi sve demantovali a vi jos na to napisete gdje ima dima ima i vatre...bas ste prsli

avatar
Novakovic10
Thursday, 20.12.2018
17:48

Бајерн нема шта да разговара са Атлетиком око отпусне кклаузуле, баш зато и постоје, а такви деманти су били за Кутиња и Барсу...

avatar
JC\'90
Thursday, 20.12.2018
16:40

Pa imaju Alabu levo, mada Ernandez moze i stopera sa igra. Ali logicniji mi je izbor Pavard.

avatar
Karambol
Thursday, 20.12.2018
12:00

Hernandez je izuzetan fudbaler ali nije mi logicno nikako da dodje u januaru jer ne bi mogo da igra LS... bolje u januaru Pavarda da jure, a na leto Lukasa..

avatar
Novakovic10
Thursday, 20.12.2018
17:49

То правило је укинуто и играчи могу да играју ЛШ, ако дођу у јануару 😀