Vidal naterao Barsu da se predomisli, ali jedan mora da ode!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.07.2020.
18:01
Izvor: Sportske.net

Čileanac je omiljen u svlačionici.

EPA-EFE/R. GARCIA
EPA-EFE/R. GARCIA

Povezane vesti

Arturo Vidal bi vrlo lako mogao da ostane u Barseloni, posle sjajne i daleko bolje druge sezone od kako je stigao iz Bajern Minhena.

Mundo Deportivo piše danas da je Vidal svojim igrama i zalaganjem kupio sve u Barsi, te da uprava sada razmišlja da ga ostavi u ekipi i naredne sezone.

Vidalove brojke ove sezone su zaista impresivne, sa osam golova je četvrti strelac ekipe, a dodao je i tri asistencije.

Ipak, ono što Vidal donosi ne vidi se kroz brojke, jer igra u dva smera, a svojom agresivnošću seče veliki broj protivničkih napada.

Uz to, brojni izvori navode da je svlačionica dala glas za Vidala u izboru između njega i Rakitića, tako da je sve izvesnije da će Hrvat otići.

Vidal ima još godinu dana ugovora, tako da Barsa ipak mora da razmisli šta je najbolje rešenje, u suprotnom će narednog leta otići bez obeštećenja.

Mundo Deportivo je na kraju svog članka postavio i anketu sa pitanjem da li Vidal treba da ostane, a čak 77% glasova je "DA".

Dakle, dolaskom Pjanića, mora da ode Rakitić, a kako za sada stvari stoje, Vidal ostaje, da se bori za svoje minute, iako će u maju naredne godine napuniti 34...

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mladen
Tuesday, 28.07.2020
06:17
avatar
Mirjevac
Monday, 27.07.2020
18:52

Vidal je dobar igrac i akoje u godinama, borac je i zna da motivise saigrace! Zato su ga predlozili da ostane kao motivator saigraca, mislim da he to odlicna ideja!?