Vilijan blizu odluke, ceh će platiti već u nedelju na Vembliju?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.07.2020.
11:08
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je prelomio i to stvara glavobolju Lampardu...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

I dalje nema dogovora između Vilijana i Čelsija, Brazilac bi da ostane uz ugovor na tri godine, iako je Lampard probao da posreduje, klub neće popustiti, nudi nekadašnjem igrači Šahtjora obavezu na dve sezone.

Kako je rekao Kia Jorabčijan, agent Vilijana, sjajni fudbaler ima pet ponuda. On je u Čelsiju od 2013. plaćen je 40 miliona Šahtjoru, osvojio je pregršt trofeja, potreban je klubu, ali neće odustati.

"Imamo dve ponude iz PL, jednu finansijski strašnu iz MLS i dve sa kontinenta", rekao je Jorabčijan.

Ova iz Amerike je od Bekamovog Intera, ali 31-godišnji Brazilac bi radije ostao u Evropi, on može i dalje da igra na vrhunskom nivou.

Iz PL, žele ga Arsenal i Totenhem, bliži je Arsenalu, pominjani su još Barselona, Inter, PSŽ, ali plan Vilijana je da ostane u Engleskoj.

Baner


Arsenal je njegova najverovatnija destinacija, sa njim i Kutinjom bi "Guneri" bili znatno jači.

Ovo pravi problem Lampardu pre utakmicu finala kupa u nedelju, da li da Vilijan igra protiv Arsenala, tima čiji bi član mogao da postane za desetak dana.

Vilijan će ostati do revanša osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna, ali to je formalnost, teško je da Čelsi može da nadoknadi ogromih 0:3 iz Londona u Minhenu, pa bi se tom utakmicom završio Vilijanov boravak u "Plavcima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 29.07.2020
17:49

kolko ja znam,a to je da Vilijan je 2013-te dosao iz Anzija...a ne Sahtrjora, kao pisete tako nebuloze koje nisu tacne ?

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 29.07.2020
17:30

Dvije godine mu dat i da pjeva ,ako hoce hoce nece neka ide ,ja bi da ostane ali traziti 3 godine a imati 31 godinu to ni Lampard ni Drogba nisu mogli da dobiju a kamoli da Willian dobije.Ja bi ga ostavio da ima bar jedan iskusni krilni igrac jer Ziyech,Pulisic i Hudson Odoi su dosta mladji od njega i neka ima bar jedan iskusan jer Pedro sigurno odlazi .

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 29.07.2020
13:17

Spursi su mu najbolja opcija ali on je ipak Brazilac i nebi bilo iskljucivo da ode za lovom

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 29.07.2020
12:27
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 29.07.2020
11:37

VILIJAN MIL(IJ)AN.