Vlahović na 20 miliona od željenog kluba!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.11.2021.
09:02
Izvor: Sportske.net

Hoće li sinoćnje blamiranje ubrzati stvari?

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Dušan Vlahović ima ponude, prihvatio bi je i već u januaru otišao iz Firence, ali nedostaje 20 miliona.

Naime, Srbin je želja Juventusa koji će probati, kako piše "Gazeta" da pobedi rivale. Oni su ponudili 50 miliona Fiorentini, Komiso traži 20 više. To su spremni da plate Njukasl, koji nema šanse u ovoj trci, ali navodno i Totenhem koji je dobra opcija za Srbina.

Ipak, Dušan preferira Juventus, bez problema bi ga platiti 6 miliona po sezoni, ali je teži posao dogovoriti se sa Fiorentinom, koja ne pristaje ni na kakve kusure u igračima.

"Stara dama" je u teškoj situaciji, videlo se i protiv Čelsija da su nedorasli ozbiljnim evropskim ekipama, da je napad sa Moratom bezopasan i predvidiv i da nešto moraju da promene. Bez obzira na top 16 fazu, teško je zamisliti da prođu neki od vodećih evropskih timova.

Zbog toga su potrebna pojačanja, videlo se ponovo da Rabio nije igrač za Juve, Remzi je van svake selekcije, veliki promašaj, Morata neće biti otkupljen.

"Gazeta" zato piše da će Juventus učiniti sve da kupi Vlahovića, dovede par igrača veznog reda kako bi stabilizovao stvari, jer u ovoj situaciji i top četiri izgleda kao teška misija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke