Volfsburg: "Alles gute, Ivan!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.08.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net

Ivan Perišić je zvanično novo pojačanje Intera.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Kako smo i pisali prethodnih dana i jutros o transferu Ivana Perišića u Inter, ovaj fudbaler je novi igrač milanskog tima.

Večeras je sve konačno dogovoreno između Perišića, Volfsburga i Intera, a očekuje se da hrvatski internacionalac sutra bue promovisan u novog fudbalera ekipe Roberta Manćinija.

"Situacija se u kratkom vremenskom roku izmenila, gledali smo da svi budu zadovoljni učinjenim poslom. Želimo Ivanu i njegovom novom klubu sve najbolje.", rekao je Klaus Alofs, jedan od čelnih ljudi u Volfsburgu.

"Imao sam veoma lep period u Volfsburgu, a sada gledam ka novom izazovu. Želim da se zahvalim ljudima iz Volfsburga što su mi omogućili da se preselim u Inter.", rekao je ofanzivac reprezentacije Hrvatske, Ivan Perišić.

Ivan Perišić će biti šesto pojačanje u prelaznom roku, posle Montoje, Kondogbije, Mirande, Murilja i Jovetića. Kako sada stvari stoje, sva šestorica će biti prvi izbor Manćinija ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krešo Arsenal
Sunday, 30.08.2015
22:04

sportkse vesti pratim i respektiram jer ste odlicni,ali izvjestit sa atletskog sp sve vesti osim zesnkog skoka u vis pa se nadam da je to slucajno, a ne radi Blanke Vlašić..JER cura je napravila sportsku priču cijelog prvenstva,nije mogla hodat do ptije tri mjeseca ,a osvojila je srebro..hvala