"Vučica" dlaku menja - Stižu pojačanja iz Pariza i Amsterdama, traži se vrhunski napadač, vraća se i legendarni Italijan?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.03.2020.
10:25
Izvor: Sportske.net

Spremaju se velike promene u Romi.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Kako stoje stvari, u narednih mesec dana bi Roma mogla da doživi velike promene.

Naime, vlasnik kluba Džejms Palota je praktično dogovorio prodaju kluba sa Denom Fridkinom za oko 720 miliona evra.

Preliminarni ugovor će biti potpisan u toku naredne sedmice u SAD, sve bi trebalo da bude gotovo do srede, a do kraja marta će biti dogovorene sve pojedinosti i "Vučica" će i zvanično promeniti vlasnika.

Američki tajkun ima velike planove sa klubom iz Rima, najpre će potpuno izmeniti upravu sa ljudima od poverenja, a očekuje se da se u klub vrati i Fabio Kapelo, koji bi trebalo da dobije neku od direktorskih funkcija.

Fridkinova želja je i sportski direktor Pari sen Žermena Leonardo, za kojeg veruje da je savršen kandidat za taj posao u Romi.

Baner

Što se tiče pojačanja, već je naciljan talentovani vezista Ajaksa Gravenberh, aktuelni sportski direktor Rome Petraki se već sastao sa njegovim ocem, ali i agentom Rajolom.

Plan je da se zadrže najbolji mladi igrači poput Pelegrinija i Zaniola, koji će dobiti nove ugovore čim preuzimanje kluba bude završeno.

Traži se i novi napadač, jasno je da je Džeko u poznim igračkim godinama, ideja je da stigne centarfor svetske klase, još uvek nema govora o imena, jasno, mnogo će zavisiti i od toga ko će biti novi sportski direktor kluba.

Sve u svemu, velike promene na "Olimpiku", Roma preti da postane jedan od najboljih italijanskih klubova i da se aktivno uključi u borbu za Skudeto sa Juventusom i Interom, već od naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LennaR10
Saturday, 07.03.2020
13:29

Nista nevjerujem dok to i ne vidim. Isto se za Romu pricalo kad su predhodni vlasnici preuzimali klub pa tapkamo u mjesto..

avatar
Romanista
Monday, 02.03.2020
15:28

Ovaj iz Ajaxa preslikani Pogba...pocev od konstitucije do stila igre...ajde da sacekamo prvo da i zvanicno preuzme klub ali gore od ovog mislim da ne moze.Klub je u rasulu vec duze vremena

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 01.03.2020
16:03
avatar
Opet Anonymous
Sunday, 01.03.2020
12:20

Bojim se da mladi igraci ne mogu mnogo napredovati u Romi i sigurno da ce zeljeti dalje.

avatar
Sunday, 01.03.2020
11:36

I Laciom:-) Jos da se Napoli (zamenio Parmu u ''sedam sestara'') stabilizuje i da se Fiorentina i mi vratimo...:-)