Zahuktava se trka za Jovetićem

Autor: Miloš Stanojević
četvrtak 02.04.2015.
12:49
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da će se Crnogorac vratiti u "Seriju A".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Inter je rešio da u potpunosti iskoristi dobre odnose trenera prvog tima, Roberta Manćinija, sa bivšim klubom, Mančester Sitijem, pa se tako na radaru "Neroazura" našao još jedan igrač "Građana".

Prema izveštajima medija iz Italije, Inter će pokušati u svoje redove da dovede zapostavljenog ofanzivca Sitija, Stevana Jovetića, koji je u više navrata izražavao nezadovoljstvo malom minutažom u klubu.

Smatra se da je agent fudbalera, Falji Ramadani, već uspostavio kontakt sa čelnicima milanskom tima, koji igraču žele da ponude četvorogodišnji ugovor. Ipak, sportski direktor Mančester Sitija, Ćiki Begirištajn, još uvek ne želi da otpiše crnogorskog reprezentativca, jer su sve češće glasine o smeni trenera na klupi engleskog tima.

Ukoliko "Građani" ipak dozvole Jovetiću da napusti klub, očekuje se da neće pristati ni na kakvu pozajmicu i da će zahtevati od Intera potpuni transfer.

Bivši igrač Partizana ove sezone u PL ima 17 odigranih mečeva uz 5 postignutih golova. Crnogorski internacionalac nije bio registrovan za mečeve u eliminacionoj fazi LŠ.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke