Velšani već krenuli sa navijanjem u Beogradu, prizivaju ishod od pre tačno godinu dana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.06.2017.
18:34
Izvor: Sportske.net

Zagreva se atmosfera pred večerašnji duel na ''Rajku Mitiću'', velški navijači danas se sjajno provode u Beogradu, a mnogi drugi žale što nisu došli u glavni grad Srbije.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Par hiljada Velšana doputovalo je ovog vikenda u Beograd, kako bi bodrili svoj nacionalni tim u meču protiv Srbije, večeras od 20:45h na našem najvećem stadionu.

Prema onome što objavljuju na društvenim mrežama, može se zaključiti da im se beogradska atmosfera baš dopada, odlično su raspoloženi, a već su počeli i sa navijanjem najavljujući večerašnji dvoboj.

Ono što u svojim komentarima veoma često danas ističu, jeste podsećanje na utakmicu koju je njihov nacionalni tim odigrao pre tačno godinu dana, na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Bio je to duel protiv selekcije Slovačke, koju je Vels dobio sa 2:1 u Bordou i tako započeo svoj impresivni put ka polufinalu ovog takmičenja.

Naravno, velški ljubitelji fudbala nadaju se da će i večeras biti sličan ishod u njihovu korist, ali ovoga puta su u mnogo težoj situaciji, pre svega jer će se našim ''Orlovima'' suprotstaviti bez svoje prve zvezde Gareta Bejla.

Ipak, ono što još jednom treba istaći kada su Velšani u pitanju, jeste njihov humani gest tokom boravka u Beogradu, nekolicina njih dobrovoljno je dala krv kako bi pomogli nedavno ranjenom navijaču Partizana.

Opširnije o tome čitajte u prilogu, a takođe možete se podsetiti i golova iz pomenutog duela Velsa i Slovačke, kao i da vidite neke od zanimljivijih tvitova navijača Velsa.
--
-
--
-- -- -- -- -- --

Ne propustite