Filipović usred nezadovoljstva: "Idemo da osvojimo Svetsko prvenstvo"

Autor: Beta Beta
petak 14.07.2017.
23:17
Izvor: Beta

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je večeras da je njegova ekipa nezadovoljna odnosom čelnih ljudi Vaterpolo saveza prema igračima, ali da će o tome više govoriti kada se završi Svetsko prvenstvo u Budimpešti jer im je sada pot

Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

"Postoji izuzetno nezadovoljstvo igrača zbog odnosa na relaciji čelnici Saveza - igrača... Ali, odluka je da ne pričamo sada ništa pošto nas čeka jako bitno takmičenje i ne bismo to bili mi da krenemo sada nešto da komentarišemo i zato vas molim da bilo koga od igrača ne opterećujete", rekao je Filipović novinarima na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović".

On je rekao da je njegova užnost da iznese stav igrača.

"Postoji toliki kamen u stomaku i možda ne bi bilo fer da smo otišli sa tom gorčinom. Ja sam rekao, postoji nešto, ali sačekaćemo da se završi Svetsko prvenstvo, da to probamo na najbolji mogući način da odradimo. Trebalo je u nekom drugom duhu da budemo ispraćeni", dodao je on.

Filipović je naveo i da se nada da se "neće previše pričati o tome".

"Nadam se da se neće previše pričati o ovome, ne treba nam medijska pažnja, treba nam samo mir kad već nemamo od strane drugih da makar imamo sa vaše strane", poručio je Filipović novinarima.

On je rekao da je predstojeće Svetsko prvenstvo jako bitno.

"Idemo da osvojimo Svetsko prvenstvo, ne da ga odbranimo, ne da igramo kao olimpijski šampioni nego kao 13 momaka sa ovim stručnim štabom koji imaju želju da se dokazuju, da igraju i da pokažu da se u Srbiji igra kvalitetan vaterpolo", rekao je Filipović.

Svetsko prvenstvo održaće se od 15. do 30. jula u Budimpešti, a Srbija brani titulu.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
НемањаЦзБг
Saturday, 15.07.2017
02:07

Само јако момци! Увек сте били и остаћете понос државе! Кад су нас у свим друг спортовима разочарали ви сте увек освајали и доносили овом народу бар на кратко срећу. Срећно шампиони!

avatar
Saturday, 15.07.2017
00:05

Ako je neko zaslužio da nema problema ili da se maksimalno brzo rešavaju to su članovi vaterpolo reprezentacije Srbije, a nisam siguran da su i blizu toga.

avatar
Prdonja
Friday, 14.07.2017
23:25

Ni jedna zemlja nema ovakve momke i sportiste u bilo kom sportu.