Legenda jugoslovenskog i hrvatskog vaterpola priznaje: ''Niko nikada kao današnja Srbija!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.01.2016.
14:03
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

U Hrvatskoj i dalje analiziraju startni debakl u duelu sa selekcijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, Srbija je slavila sa ubedljivih 13:6, posle čega u hrvatskim medijima ne prestaju da traže razloge takvog epiloga.

Legendarni Milivoj Bebić, najbolji vaterpolista sveta iz 1982, 1984. i 1985. godine priznaje da je Srbija daleko ispred ostalih reprezentacija, ali veruje da Hrvati mogu da se ravnopravno bore sa ostalim favoritima i da kući mogu da se fvrate sa jednom od medalja.

''Srbi su za korak, pa i dva bolji u ovom trenutku, tačnije u posljednjih četiri, pet godina, oni su za ovu priliku izuzetno motivisani i ne vidim načina da im neka selekcija ugrozi primat.

Naši su u rangu šest reprezentacija, znači Italije, Mađarske, Španije, Grčke, Nemačke i Crne Gore. Ovo je početak, taj visoki poraz sa Srbima, pa ma kako nam to teško padalo, prava je realnost. Verujem da imamo kvalitet za medalju'', istakao je Bebić u izjavi za ''Jutarnji''.

A koliko ga je Savićev tim impresionirao, dovoljno govori ova Bebićeva rečenica.

''Kad smo svesni da zaista nikad jedna selekcija kao što je ova srbijanska nije bila toliko bolja u odnosu na sve druge, onda taj startni poraz, bez obzira koliko izgledao deprimirajuće, ipak ne može umanjiti naše izglede za podijum'', zaključio je Bebić.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
15:06

Dobro je rekao nas komentator posle Kaz(a)nja, mozda bi neko mogao da nam se suprotstavi kad bi se ponajbolji igraci svih ostalih selekcija skupili u jednu da igraju protiv nas, ovako Evropa i svet nemaju sanse Hahaha