Spektakl u Kruševcu - "Delfini" ponovo bolji od Australije

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.06.2017.
20:50
Izvor: Beta

Srpski vaterpolisti upisali su drugi trijumf nad selekcijom Australije. Nakon pobede u Nišu "Delfini" slavili i u Kruševcu. Turneja se završava u petak u Kragujevcu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Australiju sa 12:8 (3:0, 4:3, 3:2, 2:3) u drugoj prijateljskoj utakmici u Kruševcu u okviru priprema za Svetsku ligu i Svetsko prvenstvo.

Utakmica u Kruševcu igrana je pred punim tribinama i imala je humanitarni karakter, pošto sav prihod od ulaznica ide za odeljenje dečije bolnice Kruševca.

Srpski vaterpolsiti bili su znatno bolji rival od Australije, koja je prvi pogodak postigla tek u 13. minutu.

Od tada se igralo na mahove. Australija je nekako uspevala da drži ritam, ali je sve zavisilo od raspoloženja srpskih vaterpolista pre svega efikasnog Filipa Filipovića.

"Čast mi je što sam ponovo tu i što igram sa sjanim igračima, dajem sve od sebe i želim da budem i dalje u krugu reprezentativnih kandidata. nije me bilo od kraja 2014. i zato je razumljivo što sam prezadovoljan", rekao je Dušan Vasić strelac prvog gola na utakmici koji je posle tri godine ponovo u konkurenciji za reprezentaciju.

Turneja se završava u petak u Kragujevcu, gde će od 19 časova dve selekcije odigrati treći meč.

Ne propustite