Koroman podsetio na svoj ISTORIJSKI gol, tog dana ''goreo'' je Kragujevac! A danas mu je stigla loša vest iz FSS...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2020.
17:38
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Nekadašnji reprezentativac mora na ''hlađenje'' posle nekoliko objava na društvenim mrežama, ali raspoloženje mu popravlja podsećanje na najbolje momente iz svoje igračke karijere.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ognjen Koroman je prilično aktivan na društvenim mrežama, a njegove objave u proteklih desetak dana pogotovo su izazvale pažnju javnosti, ali i oštre reakcije i iz Crvene zvezde, asada i iz FSS.

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac naše zemlje, a sada trener Smedereva, u nekoliko navrata kritikovao je stanje u srpskom fudbalu, ljude koji ga vode, ali nije poštedeo ni Crvenu zvezdu, klub čije je boje takođe branio tokom karijere.

Zbog javno izečenih izjava koje su okarakterisane kao ''neprimerene'', Koroman je danas od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije kažnjen sa šest meseci suspenzije, preneo je ''Tanjug''.

A kad smo već kod Koromana i njegovih aktivnosti na društvenim mrežama, on je juče podsetio i na jedan od svojih najdražih golova, koji je postigao 1998. godine u dresu Radničkog iz Kragujevca, na početku svoje seniorske karijere.

Bio je to meč odluke baraža za plasman u najviši rang takmičenja, Radnički je igrao u spektakularnoj atmosferi protiv Čukaričkog, odlučila je penal-serija u kojoj je baš Koroman izrastao u heroja.

Tim golom, Radnički je posle četvrt veka uspeo da se vrati u elitu, pa je ovaj Koromanov pogodak ujedno i istorijski.
-
Bundesliga
-

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Friday, 29.05.2020
10:43

Svi u srpskom fudbalu znaju da je Koroman rekao istinu!

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 29.05.2020
15:53

Slazem se,nego reci mi jel Bojan Radovanovic,Dmitrovic i Pejcic su takodje rekli istinu ili ne????