AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (21. 4. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.04.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovako izgleda naš tiket za danas.

Povezane vesti

1981 Charleroi – Eupen 1&2+ (2.15)

Ekipa Šarlroe je od svih najlošijih ekipa u Župiler ligi ove sezone bila najbolja. Bili su četvrti tim otpozadi, pre ulaska u plej-aut. Na toj poziciji su i sada. Samo jedna ekipa u ovom plej-autu izbegava relegaciju, barem sigurnu. „Drugoplasirani“ na ovoj mini-tabeli ide u baraž, dok ostala dva tima ispadaju. Eupen je zabeležio remi i poraz u prve dve utakmice i sada gostuju Šarlroi koja generalno, barem za uslove tima koji se bori za opstanak, igra dobro kod kuće čitave sezone.

1068 Blackburn – Sheffield Wednesday GG3+ (2.23)

Još tri kola preostala su do kraja sezone u Čempionšipu, mimo plej-ofa kada nas očekuje potpuno ludilo. Ali, i sada je dosta toga nejasno, pa čak i u borbi za opstanak. Roteram je otišao nizbrdo, a povući će i dve ekipe sa sobom. Šefild Venzdej jedna je od tih koja bi mogla da ode u Ligu 1. Nije ni Blekburn kao 17. tim na tabeli potpuno siguran jer je razlika između ova dva rivala samo pet bodova u korist domaćina. Iz tog razloga bismo mogli da vidimo golove na „Ivud parku“. Prošli put kada su se dav tima sastala na stadionu Venzdeja bilo je 3:1, pa hajde da se nadamo sličnom i sada.

1325 Torino – Frosinone X (3.76)

Daleko je Torino od bilo kakve borbe za Evropu, niti imaju poseban kvalitet za tako nešto u odnosu na ostale ekipe iz gornjeg doma. Komforni su tu na sredini tabele i nemaju razloga za brigu. Ali ,Frozinone i te kako ima. Tim Euzebija di Frančeska dopušta sebi mnogo grešaka i iz tog razloga su u borbi za opstanak. Vezao je Frozinone tri remija, poslednja dva su usledila sa Bolonjom i Napolijem što nije lako učiniti ako ste kandidat za ispadanje. Torino takav kakav je neće dopustiti poraz na „Olimpijskom stadionu“, pa nekako ponavljanje rezultata iz prvog dela sezone (0:0) može doći u opticaj.

1324 Sassuolo – Lecce 1 (2.25)

Hoće li se izvući Sasuolo? „Neroverdi“ su poslednji put u Seriji B bili u sezoni 2012/13. Godinama su važili za najneugodnijeg protivnika u Italiji. Tim koji je često bio učesnik evropskih takmičenja. Doduše, ne i poslednjih godina, ali projekat je išao u dobrom smeru. Do ove sezone. Protiv Lećea na svom „Mapeiju“ imaju imperativ pobede. Leće igra vrlo loše veći deo kampanje, ali srećom po njih pa su oni svoje bodove spasa sakupili u uvodnom delu sezone kada su važili za senzaciju. Kec u Ređio Emiliji.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak