Spektakl u najavi - Voša poziva i vodi navijače u Kragujevac po finale Kupa!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.04.2024.
09:02
Izvor: Sportske.net

Biće ovo pravi spektakl.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U centru pažnje je "večiti" derbi, ali drugi polufinalni par Kupa Srbije neće biti ništa manje interesantan, preciznije, vrlo verovatno da će biti još jedan pravi derbi, dostojan borbe za finale. 

Vojvodina ima priliku da se domogne svog novog, a Radnički prvog finala u istoriji, a pomoć sa tribina može da bude presudan faktor. Kako stoje stvari, u Kragujevcu se očekuje i ogroman broj navijača iz Novog Sada, jer uprava Vojvodine organizuje prevoz i poziva svoje pristalice da podrže tim. 

"Fudbaleri Vojvodine u sredu gostuju ekipi Radničkog 1923 u borbi za finale Kupa Srbije, a pomoć naših navijača uvek je bila presudan faktor u ključnim trenucima.

Tim povodom, uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem odlučila je da pozove navijače da u što većem broju budu uz svoju „staru damu“ na stadionu „Čika Dača“ u sredu od 16 časova.

Fudbalski klub Vojvodina organizovaće prevoz do Kragujevca, a svi zainteresovani mogu da se prijave za putovanje na polufinale Kupa Srbije u Šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“ kod ulaza broj 2, kao i kod sekretarice u FC „Vujadin Boškov“.

Sve informacije o polasku i povratku u Novi Sad, zainteresovani navijači saznaće na licu mesta prilikom prijavljivanja", navodi se na sajtu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke