Vratilo se Zvezdino dete: ''Sad je sve drugačije''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.06.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Imaće priliku da se nametne treneru Milojeviću.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde se ovih dana za novu sezonu pripremaju na Zlatiboru, a među igračima koje je trener Vladan Milojević poveo na ovaj deo priprema je i mladi defanzivac Andrej Đurić, koji je prethodne dve godine proveo na pozajmicama - u Domžalama i Spartaku iz Trnave.

''Srećan sam što sam ponovo u Zvezdi i što imam priliku da radim sa trenerom Milojevićem. Zaista ima odličan odnos sa svima nama i sve funkcioniše u najboljem redu. Za sada sam tu sa prvim timom, ali videćemo šta će biti. Što se mene tiče, daću sve od sebe da se nametnem i ostanem u Zvezdi'', rekao je 20-godišnji Đurić na početku razgovora za klupski sajt.

Kako komentariše dosadašnji tok priprema?
 
''Treninzi su teški, ali sve funkcioniše kako treba. Lično, nisam ni imao odmor, jer sam radio na saniranju manje povrede, tako da nisam ni stajao sa treninzima. No, sada sam u punoj snazi. Prija mi generalno rad ovde, ali kao i svaki igrač, najviše volim da radim sa loptom. Takođe, volim i vežbe sa tegovima. U suštini mi ništa ne pada teško''
.
 
Kakva iskustva je doneo sa pozajmica?
 
''Zadovoljan sam prethodnom sezonom, uprkos povredi. Drago mi je što sam imao priliku da igram u Evropi i sada imam dodatno iskustvo za Zvezdu. Ako poredim Sloveniju i Slovačku, rekao bih da je prva liga razvojna, dok se u drugoj mnogo traži fizika. Nismo toliko radili sa loptom, sve je bilo podređeno fizici i bilo je baš zahtevno, ali i to je novo iskustvo''.
 
U poređenju sa svojim prvim pripremama sa seniorskim timom Crvene zvezde, sada primećuje značajnu razliku.
 
''Mnogo mi znači to iskustvo. Samo kad uporedim prve pripreme koje sam prošao sa Zvezdom i ovo danas, sve je drugačije. Sad se osećam da mogu da se nosim sa svima. Naravno, vrlo se rado sećam i tog perioda kada sam debitovao za Zvezdu. Bilo je neverovatno iskustvo zaigrati na Marakani pred sjajnim navijačima. Bilo mi je puno srce'', poručio je Đurić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke