'Veprovi' zakazali protestni trening ispred zgrade Skupštine

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.03.2017.
19:18
Izvor: Sportske.net, wildboars.rs

Klub američkog fudbala 'Wild Boars' iz Kragujevca zakazao je za četvrtak protestni trening ispred zgrade Skupštine grada zbog višegodišnjih problema sa terenom.

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

'Divlji Veprovi' će u četvrtak, 23. marta, od 15 časova održati protestni trening ispred zgrade Skupštine grada Kragujevca ne bi li podsetili gradske čelnike na neispunjena obećanja.

Pomoćnik gradonačelnika za sport u Kragujevcu dao je usmeno obećanje "Divljim Veprovima" da će pomoćni teren sa veštačkom travom stadiona "Čika Dača" biti dat "Veprovima" na upotrebu.

Problem je nastao jer je uoči završetka radova na postavljanju veštačke podloge na pomenutom terenu "Diviljim Veprovima" saopšteno da ipak neće moći da koriste taj teren jer je namenjen isključivo za fudbal.

Veprovi su jedan od retkih timova u Srbiji koji ima sve selekcije i trenutno broji preko 200 igrača. Klub je pravi rasadnik talenata, o čemu najbolje svedoče spiskovi reprezentativnih selekcija, na kojima su Kragujevčani uglavnom najbrojniji.

Pored šest titula prvaka Srbije u seniorskoj konkurenciji, najtrofejniji su juniorski i ženski tim u Srbiji, a pehare su osvajali i u kategorijama kadeta i pionira.

Igrači i Uprava "Divljih Veprova" zahtevaju da se za njihov problem nađe trajno rešenje, poručuju da od te borbe neće odustati i da ih neće ugasiti kao neke druge.

Ne propustite