AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (26. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš tiket za četvrtak!

Povezane vesti

5480 Fenerbahce - Royale Union St. Gilloise GGI v GGII (2.27)

Fenerbahče je dolaskom Žozea Murinja aktivirao pravu trenersku “bombu”, međutim početak sezone nije doneo očekivane rezultate. “Posebni” je eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona, dok je doživeo i težak poraz u najvećem turskom derbiju od Galatasaraja koji “Kanarincima” sada beži čitavih šest bodova. Sada će morati da “vadi fleke” protiv prilično neugodne ekipe Uniona San Žiloa koji predstavlja opasnost bez ozbira na slabu formu u poslednje vreme. Klub iz predgrađa Brisela vezao je četiri utakmice bez pobede, pa je gostovanje Istanbulu stiglo u nezgodno vreme.

5469 AS Roma - Athletic Bilbao X2&1+II (2.61)

Navijači Rome pobesneli su zbog odluke uprave kluba da smeni Danijelea De Rosija koji je sezonu započeo na veoma razočaravajući način. U Rim je stigao Ivan Jurić čija je trenerska terapija odmah dala rezultat u vidu ubedljive pobede nad Udinezeom. Sada hrvatskog stručnjaka čeka prvi evropski izazov u “Večnom gradu” gde dolazi Atletik iz Bilbaoa. “Lavovi” su u naletu, igraju odlično čak i kada supertalentovanom Niku Vilijamsu ne ide, pa je četa Ernestea Valverdea spremna za okršaje i sa najboljim evropskim klubovima. Čini se da su bukmejkeri potcenili Baske, a mi to želimo da naplatimo.

5468 Lyon - Olympiacos 1-2I&1+II (2.15)

Neverovatno šta je Lion ispustio proteklog vikenda protiv Marseja. Tim za koji nastupa Nemanja Matić imao je igrača više praktično tokom čitavog meča, prednost od 1:0 uz promašen penal, ali ni to nije bilo dovoljno da sačuva makar bod protiv ekipe Roberta de Zerbija koja je slavila u poslednjim trenucima meča. Teško je mentalno se vratiti na prvobitno stanje nakon ovakvog poraza u derbiju, a u grad stiže aktuelni osvajač Lige konferencija koji takođe ima svojih problema. Dva vezana kiksa skupo se plaćaju u Grčkoj, pa u Pireju već razmišljaju kako da razdrmaju ekipu. Lion neretko igra efikasne utakmice ove sezone.

1222 Espanyol - Villarreal X2&2+II (2.39)

Espanjol se konačno vratio u Primeru gde i pripada, a to pokazuju i sasvim pristojni rezultati od početka sezone. Katalonci jesu poraženi u Madridu gde je Real slavio rezultatom 4:1, ali nema dileme da će izabranici Manola Gonzalesa praviti probleme ostalim ekipama. Ovoga puta ugostiće tim Viljareala koji je takođe doživeo visok poraz i to od Barselone koja je slavila sa 5:1 na Keramici. Navijači “Žute podmornice” će zbog toga strepeti, no zanimljivo je da tim Marselina od starta sezone nije poražen u gostima. Espanjol nije dobio Viljareal u četiri prethodne utakmice.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak