Tića džek: "Dajte aplauze za Milicu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.08.2016.
21:08
Izvor: Sportske.net

Srpska olimpijka Tijana Bogdanović zahvalila se srpskom narodu na podršci koju je pružio sportistima tokom trajanja Igara i zatražila da okupljena masa pozdravi Milicu Mandić.

Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ds
Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ds

Povezane vesti

Srpska taekvondoistkinja Tijana Bogdanović obratila se večeras okupljenom narodu ispred zgrade Skupštine Republike Srbije i tom prilikom istakla da ne može da opiše ono što oseća.

"Dobro veče Srbijo! Hvala vam na svemu, na podršci tokom ovih Igara. Ovo je neverovatan osećaj, ne mogu da kontrolišem emocije" kazala je Tijana.

Osamnaestogodišnja devojčica osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u kategoriji do 49 kilograma, a na dočeku nije zaboravila na podršku svojoj koleginici i bivšoj olimpijskoj šampionki Milici Mandić.

"Hvala vam što ste u kasnim satima ostajali da pratite moje borbe. Samo bih vas zamolila za veliki aplauz za Milicu selektora" poručila je Tijana Bogdanović.

Milica Mandić je na Olimpijskim igrama u Riju branila zlato iz Londona ali nije uspela da dođe do medalje što joj je jako teško palo.

Ne propustite