Sećate se momka sa defibrilatorom?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.12.2014.
21:30
Izvor: Sportske.net

Napadač Štutgart Kikersa Danijel Engelbreht nastavio je da oduševljava javnost pošto je nakon spektakularnog povratka na teren doneo još jedan trijumf svom timu.

Beta/AP Photo/Abdeljalil Bounhar
Beta/AP Photo/Abdeljalil Bounhar

Povezane vesti

Početkom decembra imali ste priliku da pročitate neverovatnu priču o napadaču Štutgart Kikersa Danijelu Engelbrehtu koji je prevazišao ozbiljne zdravstvene probleme i vratio se bavljenju fudbalom.

Ukoliko vam priča nije poznata detalje možete pronaći OVDE, a oni koji se sećaju Danijela Englebrehta biće radosni kada čuju da je još jednom doneo trijumf svom timu.

Štutgart Kikersi savladali su Zonenhof rezultatom 2:0 u okviru 22. kola nemačke treće lige a Engelbreht je bio strelac drugog gola za domaće i tako potvrdio trijumf Štutgart Kikersa.

Kako sada stoje stvari, momak sa defibrilatorom na srcu lagano se vraća u golgetersku formu pa u narednom periodu možemo da očekujemo nove golove mladog Danijela Engelbrehta.

Dodajmo i to da su Štutgart Kikersi trenutno trećeplasirani tim treće nemačke lige te da postoji ozbiljna verovatnoća da u narednoj sezoni Danijela gledamo u Cvajti što bi bio ogroman uspeh za ovog momka.


Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Saturday, 20.12.2014
22:38

Koji lik. Sa takvim problemom on igra dječiju igru kao što je fudbal umjesto da se bavi nečim drugim.