Anđelković: "Krivo nam je što nismo iskoristili remi u Novom Sadu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.12.2016.
22:21
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Anđelković rekao je da je crveno-belima žao zbog današnjeg remija i to što nisu uspeli da iskoriste remi Vojvodine i Partizana.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je propustila priliku da uveća prednost u Superligi, pošto je igrala nerešeno 2:2 protiv lučanske Mladosti u 18. kolu domaćeg šampionata.

"Krivo nam je što nismo pobedili i iskoristili jučerašnji remi Vojvodine i Partizana. Ušli smo dobro u utakmicu, ali smo primili gol iz polukontre. Mladost je dobro igrala pozadi, čvrsta su ekipa. Mi smo napadali, izjednačili, poveli, imali smo i igrača više. Nismo ni pomišljali da mogu da naprave onakav kontranapad sa igračem manje", rekao je Anđelković.

Ekipa Miodraga Božovića zadržala je vodeću poziciju na superligaškoj tabeli sa šest bodova više u odnosu na Partizan i Vojvodinu, a već za vikend gostuje Voždovcu na vrhu TC "Stadion".

"Imali smo posle mnogo polušansi, ako ne stopostotnih, i nismo uspeli da postignemo treći gol. Moramo da zaboravimo rezultat jer već za tri dana imamo novu utakmicu", dodao je on on.

Povreda Srđana Plavšića je, po rečima Dušana Anđelkovića, uticala na ekipu.

"Bilo nam je bitno da izjednačimo do kraja prvog poluvremena, to smo i u radili, ali eto. To je fudbal. Povreda Plavšića nas je omela, njegova brzina bi nam značila. S druge strane, i Luka Adžić je odigrao dosta dobro, s obzirom na njegove godine. Napadali smo, ali nismo stvorili stopostotnu šansu. Nebitno je da li je moglo da bude osam bodova prednosti, manje, ili više, uvek je svima krivo kada se kod kuće ne pobedi protivnik", rekao je Anđelković.

Do kraja jesenjeg dela sezone crveno-bele očekuju još tri utakmice i to protiv Voždovca i Radnika u gostima, odnosno sa niškim Radničkim na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Friday, 02.12.2016
11:51

Ne nego mladost nije iskoristila priliku da se problizi gornjem domu, odnosno sudija nije dozvolio

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 02.12.2016
09:29

А мени је криво што сте играли као неке бабе. Криво ми је и што Звезда има најспорије штопере у лиги, а Гроф игра високу одбрану па их противнички нападачи претрчавају као бандере. Криво ми је и што Мичел није добио шансу а најбржи је штопер у лиги а такав штопер је неопходан у једном тиму који игра високу одбрану.

avatar
HEJ PJANO21
Friday, 02.12.2016
01:56

Namestili ste ovo, da ne bi prvenstvo postalo nezanimljivo.

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 02.12.2016
00:22

Bar 31/33 komentara koja sam poslao večeras su potpuno u skladu sa uslovima korišćenja ali ako će te to utešiti večeras da nijedan ne bude objavljen onda neka si :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 02.12.2016
16:02

Стварно срамота. Не дозвољавају ти више да у сваком коментару можеш да лажеш и провоцираш. Не могу да верујем јер пре су ти само блокирали налоге кад си то чинио.0

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 02.12.2016
00:20

Da je njihov kapiten Milošević kod oba vaša gola reagovao profesionalno dobili bi vas sa 0 i pored toga šta je sve sudija dosudio od 89-97 minuta.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 02.12.2016
16:04

Ми смо још увек на врху табеле, а ти како хоћеш.