Batak žali što ne može na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.04.2017.
14:49
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novopečeni trener novosadske Vojvodine Radoslav Batak poručio je da veruje u svoje igrače i da bi drage volje izašao na teren u susretu sa Partizanom da ima pravo nastupa.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je u utorak novog šefa struke Radoslava Bataka koji će debi na klupi superligaša iz Novog Sada imati već u sredu na meču sa Partizanom.

"Od kako sam se vratio sa Tajlanda pre šest meseci, pratio sam utakmice Vojvodine. U radu sa igračima se sve vidi iz potpuno druge perspektive u odnosu na posmatranje utakmice sa tribina. Juče smo imali prvi trening i razgovarao sam sa skoro svim igračima, i pojedinačno i kolektivno. Jako mi je bitno da razmišljaju pozitivno i veruju u uspeh" kazao je Batak.

Vojvodina je pred prvenstvenu utakmicu sa Partizanom okončala saradnju sa Aleksandrom Veselinovićem koji je podneo ostavku posle samo 17 dana rada.

Novosađani su u subotu poraženi u Humskoj (1:0) ali Radoslav Batak veruje da ekipa može da ostvari mnogo bolji rezultat u prvom meču polufinala kupa.

"Za ovo kratko vreme, ne možemo da uvedemo bilo kakve novine ili taktičke zamisli. Potrebna nam je podrška, a igrači imaju kvalitet i treba da im vratimo veru u to. Ako se budemo pridržavali onoga što se dogovorimo u svlačionici, mislim da možemo da odigramo dobar meč i izborimo povoljan rezultat pred revanš u Beogradu" rekao je Batak.

Pod "povoljnim rezultatom" trener Vojvodine podrazumeva trijumf Vojvodine bez primljenog gola. Uz to, Radoslav Batak je najavio i određene promene u timu za sutrašnji meč i izrazio žaljenje što nema pravo nastupa.

"Optimizam zasnivam na tome što se sve ovo desilo tako brzo. I dalje sam uzbuđen i da imam pravo, sutra bih i ja sigurno mogao da odigram 45 minuta potpuno spremno" zaključio je Batak.

Prvi meč polufinala Kupa Srbije između novosadske Vojvodine i Partizana igra se u sredu od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke