Boaći u Vojvodini?! Lalatović odgovorio, pomenuo i Sadika!

Autor: Milovan Longinov
subota 16.01.2021.
14:23
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Da li bi bio dobro pojačanje, da li je i realno?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener novosadske "Stare dame" Nenad Lalatović otkrio je u razgovoru za klupski You tube kanal da bi rado voleo da ima takvog napadača, ali i da je tako nešto teško ostvarivo.

"I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno. Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni", rekao je Lalatović.

Nije tajna da bi u Vojvodini rado videli novog napadača, i sportski direktor Kosanović je na promociji Veljka Simića istakao da je ideja da dođe inostrani golgeter. 

Koliko je to značajno, Lalatović je objasnio na primeru Umara Sadika i Partizana. Zanimljivo, samo dan nakon Lalatovićeg intervjua u Turskoj, Sadik je nastavio svoj golgeterski niz, pošto je danas postigao nova dva pogotka  u dresu Almerije.

"Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač", naglasio je Lalatović. 

Problem za Vojvodinu su ponude sa istoka, iz UAE i Saudijske Arabije, kojima Novosađani ne mogu da pariraju...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke