''Čaki'' kapiten najavio pobedu ''Orlova''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2021.
17:31
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Utisak će sada biti mnogo bolji?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije, sastavljena uglavnom od igrača iz Superlige, nalazi se ovih dana na američkoj turneji, koju je započela remijem bez golova sa Dominikanskom Repunlikom.

Drugi meč je zakazan za petak u 01:00h po našem vremenu, a protivnik selekciji Ilije Stolice biće reprezentacija Paname.

Kapiten selekcije Srbije, levi bek Partizana Slobodan Urošević je u razgovoru za ''24sedam'' najavio i bolju igru, i bolji rezultat u odnosu na prethodni meč.

''Reakcije u Srbiji nisu sjajne! Očekivalo se da pobedimo, ali se nadam da ćemo nadoknaditi propušteno u sledećem meču protiv Paname. Ono što mogu da obećam je da ćemo dati sve od sebe da ih pobedimo'', istakao je Urošević.

Naravno, ponosan je što na ovoj turneji kao kapiten predvodi naš nacionalni tim.

''Odluku da dobijem kapitensku traku doneo je stručni štab. Time mi je ukazana veliku čast i odgovornost! Na tome sam im veoma zahvalan'', naglasio je Urošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 28.01.2021
02:29

Možda ne bi bilo loše pitati Kokezinog kuma - mentora za taktiku. I sastav. I za selektora. I koga ćemo sad za vaterpolo. I koga ćemo za košarku. I, hoćemo li uz nacionalne stadione da gradimo i nacionalne hale i bazene. I, da li ćemo imati veeeeeeeeliki Sever na Nacionalnom stadionu. Baš će biti - SUPER!