Dobre vesti za Vošu, loše za Vuka Rašovića

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
12:48
Izvor: Sportske.net

Potencijalni rival novosadske Vojvodine u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope smenio je trenera pred revanš meč sa irskim St. Patriksom u Dablinu.

dinamo-minsk.by
dinamo-minsk.by

Povezane vesti

Beloruski Dinamo iz Minska doneo je odluku o smeni Vuka Rašovića dva dana nakon razočaravajućeg rezultata u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Predsednik Dinamo Minska "najurio" je kompletan stručni štab na čelu sa Vukom Rašovićem koji je pre preuzimanja trenerske pozicije obavljao i funkciju sportskog direktora u beloruskom klubu.

Na zvaničnom sajtu Dinama navodi se da će novi stručni štab činiti trener Sergej Borovski i pomoćnici Sergej Kabeljski i Aleksandar Martseškin. Od članova prethodnog stručnog štaba u Dinamu je ostao samo Igor Hurjonovič.

Povod za otkaz Vuku Rašoviću i njegovim saradnicima bili su porazi u beloruskoj Premijer ligi usled kojih je Dinamo izgubio korak za vodećim BATE Borisovim, ali i remi sa St. Patriksom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Dinamo je na domaćem terenu u četvrtak odigrao 1:1 protiv St. Patriksa i na revanš putuje sa nepovoljnim rezultatom.

Podsećamo da je na jučerašnjem žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope naša Vojvodina za potencijalnog rivala dobila upravo boljeg iz dvomeča Dinamo Minska i St. Patriksa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke