Drulović ne odustaje...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.07.2014.
23:55
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

S obzirom na to koliko čelnici FSS odugovlače sa izborom novog selektora, ponekad se stiče utisak kao da neko možda želi da Ljubinko Drulović izgubi strpljenje i digne ruke od svega. Ali...

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Posmatrajući sa strane, pozicija u kojoj se Drulović nalazi poslednjih meseci nije baš zavidna, iako je još uvek, bar na prvi pogled, najbliži klupi ''Orlova'' u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Da u FSS imaju poverenja u njega, valjda bi mu odavno skinuli etiketu ''v.d.'', ali je sve jasnije da to nije slučaj i da u Savezu traže neko bolje rešenje.

A posle svega što se dešavalo, čak i da Drulovića sada proglase selektorom, ostaće opravdana sumnja da je on sve vreme bio samo neka iznuđena opcija.

Međutim, bez obzira na sve, Drulović deluje kao da ne gubi želju za selektorskim poslom.

U izjavama novinarima, on i dalje uverava kako mu je velika želja da vodi ''Orlove'' u narednom kvalifikacionom ciklusu, da je spreman da preuzme odgovornost i da se ne obazire previše na to što u Savezu pregovaraju sa Zengom ili ko zna kime još.

''Moja prva opcija je da ostanem na čelu ove reprezentacije i čekaću tu odluku do kraja! Motivisan sam i spreman da vodim naše momke u kvalifikacijama i da nastavim stazom uspeha, sa željom da napravimo dobar rezultat. To je moj cilj, ali na čelnim ljudima Saveza je da odluče'', poručio je Drulović, a prenosi ''Kurir''.

Da li će u FSS konačno uslišiti ovu njegovu iskrenu želju?










Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke