E, zato Grujić nije želeo zimus u Liverpul! Želja mu se ispunila!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.05.2016.
12:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampionsko slavlje u Zvezdinoj svlačionici proteklo je u spektakularnoj atmosferi, uz muziku, pivo, ''kićenje'' harmonikaša novčanicama, a jedan od prvotimaca crveno-belih je zasvirao i violinu. Ili bar pokušao...

Screenshot: You Tube, Crvena zvezda
Screenshot: You Tube, Crvena zvezda

Povezane vesti

Ono što je već mesecima bilo izvesno, juče je konačno i ozvaničeno - Crvena zvezda je novi šampion Srbije, 27. put u klupskoj istoriji, a Marko Grujić je ispunio svoju želju da i pored potpisivanja ugovora sa Liverpulom ostane na Marakani i tokom proleća, kako bi osvojio i proslavio šampionsku titulu sa crveno-belima.

Podsetimo, ekipa Miodraga Božovića je u 34. kolu savladala Voždovac sa 1:0, a sve dileme oko titule prvaka su otklonjene dva sata kasnije, kada je Čukarički na svom terenu poražen od Vojvodine sa 2:1.

Tako je Zvezda stekla nedostižnih devet bodova prednosti, pa je slavlje na Marakani moglo da počne.

Crvena zvezda je danas u okviru ''Zvezda TV-a'' objavila na svom YouTube kanalu kako je započelo slavlje u svlačionici, gde su se fudbaleri ove ekipe okupili posle lepih vesti sa Banovog brda.

Jedan od najveselijih je, uz pesmu Dragane Mirković, bio Srđan Plavšić, a utisak je da je ova melodija prijala i Mičelu Donaldu.

Potom je u svom stilu u svlačionicu ušao i trener Miodrag Božović, i atmosfera je dostigla još viši nivo, a kulminacija je usledila kada je stigao i orkestar.

Foto: Screenshot, Youtube, Crvena zvezda

grof

Harmonika je ubrzo ''okićena'', a svoje umeće na vilioni demonstrirao je i najiskusniji prvotimac Zvezde Savo Pavićević.

savo pavicevic

U prilogu Zvezda TV-a je petnaestominutno slavlje novih šampiona Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barça mes que un clu
Wednesday, 04.05.2016
20:17

Bravo momci. Svaka cast. A sad idemo u LS ako bog da.

avatar
Wednesday, 04.05.2016
14:41

Da proslavi namestenu titulu bez publike.... Skroman decko nema sta :D

avatar
Djole Djokic
Wednesday, 04.05.2016
14:12

IDEMO DELIJE!!!

avatar
Marko Vešović
Wednesday, 04.05.2016
16:00

Vlasnik West Hama Biliću stavio težak zadatak za iduću sezonu

avatar
ruud gullit
Wednesday, 04.05.2016
13:59

Nek nam bog da srece da se vrate dani...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 04.05.2016
13:45

Ovo vredi mnogo više od milion evra. Niko Zvezdo nema što imaš ti.

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 04.05.2016
20:57

Више вреди? Звезда у дуговима до гуше а одбија да узме милион евра само зато што се неком клинцу вежба бицепс пехаром већ освојене лиге? Лига је, фактички, била освојена и зимус тако да је Грујићев допринос на терену био непотребан. То се, пријатељу мој, зове НЕОДГОВОРНОСТ И САМОЖИВОСТ играча и управе а не љубав према клубу.

avatar
Скаузерлија
Thursday, 05.05.2016
01:22

Не читаш шта пишем. Више би помогао клубу да је отишао одмах за 7 милиона него што сам чин подизања пехара Звезда морала да плати милион. ,, Љубав према клубу '' од стране Грујића је Звезда платила цео милион а ни чистачице не примају плату... Не знам да ли ме разумеш?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 04.05.2016
22:08

To se zove ljubav prema voljenom klubu jer Grujić nije hteo da ide iz Zvezde bez osvojene titule. Grujić je spasao Zvezdu gašenja jer uneo je u klub šest miliona evra pa ne vidim zbog čega bi mu zabranili da se sa Zvezdom popne na šampionski tron.