Englezi nude Liverpulu veliku Zvezdinu želju, u igri i reprezentativac Srbije!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 11.01.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

"Redsi" kubure sa povredama, a najveći izostanak je svakako onaj Virdžila van Dajka.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Crvena zvezda već mesecima radi na dolasku fudbalera Bajera iz Leverkuzena Aleksandra Dragovića, ali kako vreme odmiče sve je manje realno da će defanzivac zaista stići na Marakanu.

Reprezentativac Austrije dobio je priliku nakon povreda u timu i praktično zacementirao svoje mesto u Leverkuzenu, toliko da ga engleski mediji "nude" i - Liverpulu.

Dejli Mejl napravio je listu od šest potencijalnih defanzivnih pojačanja za "redse" koji još neko vreme neće moći da računaju na Virdžila van Dajka, a upravo je Dragović jedan od njih.

"Sudbina Dragovića je u vezduhu zbog ugovora koji mu ističe ovog leta, a iskustvo koje je imao u engleskom fudbalu moglo bi ga učiniti privlačnim za Klopa"
, piše novinar Maks Vinters.

Pored njega, na spisku se našao i reprezentativac Srbije Nikola Maksimović.

"Maksimović je agresivan defanzivac i dobro igra u vazduhu. Procenjen je na 6.000.000 funti, Napoli bi vrlo verovatno pristao na njegovu prodaju", stoji između ostalog o Maksimoviću.

Baner 15

Pored njega i Dragovića, na listi su još i Mateo Musaćo, Aisa Mandi, Fabijan Šer i Marselo.

Sve u svemu, teško će Zvezda uspeti da privoli Austrijanca srpskihkorena u svoje redove nakon odličnih igara u dresu "farmaceuta",ali treba sačekati leto kada mu i ističe ugovor...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke