Fudbaleri Zvezde razočarani, Donaldu muka od ''glupih golova u finišu''

Autor: Beta Beta
subota 04.03.2017.
21:53
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je vrlo razočaran što njegov tim nije pobedio Partizan u "večitom" derbiju, a i ostali igrači lidera Super lige kazali su da se slično osećaju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zvezda i Partizan odigrali su večeras 1:1 na stadionu "Rajko Mitić". Crveno-beli su poveli iz akcije koja je trebalo da bude prekinuta jer je lopta izašla van terena, a Partizan je izjednačio golom u 87. minutu.

"Vrlo sam razočaran. Ovo mi je treći put da ne pobeđujemo u derbiju jer primamo golove u finišu. U drugom poluvremenu nismo igrali. U prvom smo bili mnogo bolji, vodili smo, a onda smo u poslednjih pet minuta primili još jedan glup gol.

U redu je jer nismo izgubili, ali kad se igra kod kuće, treba da se pobeđuje. Ne znam šta se desilo u završnici, analiziraćemo to u narednim danima. Navijači su zaslužili pobedu, naročito posle prvog poluvremena, ali utakmica nije samo prvo poluvreme. Svi smo razočarani",
rekao je Donald novinarima posle meča.

Dušan Anđelković je kazao da mu je žao što Zvezda nije postigla još jedan gol.

"Prvo poluvreme smo odigrali odlično. Zatvorili smo Partizan i sve prilaze golu. Uopšte nas nisu ugrozili. Imali smo 1:0 i dobru igru. Nismo imali nameru da se branimo u drugom poluvremenu, uopšte nam to nije bio cilj. Izašli smo sa samopouzdanjem, ali, eto, igra se tako odbijala. Žao mi je što nismo postigli drugi gol. Razočaran sam jer treba da se pobedjuje derbi kod kuće. Jesmo tužni, ali nismo u depresiji. Imamo šest bodova prednosti i u sredu već igramo sa Vojvodinom. Nemamo vremena", rekao je Andjelković.

Njemu su novinari rekli da je lopta izašla van terena pri golu Zvezde i pitali su ga da li je gužva oko delegiranja sudija uticala na igrače.

"Ne mogu u to da se upuštam, ali je to jako teška situacija da se vidi. Što se tiče pritiska, ja mogu samo o sebi da pričam. Ja ne razmišljam ko sudi. To je meni najnebitnija stvar. Koncentrisali smo se na utakmicu, nije naše da razmišljamo o sudiji", rekao je Anđelković.

Novajlija Ričmond Boaći bio je najmirniji u timu Zvezde.

"Ponekad se ovakve stvari dešavaju. Razočarani smo jer smo bili na pet minuta do pobede. Izgubili smo koncentraciju i oni su izjednačili. Nisam bio nervozan možda jer mi je ovo prvi derbi, ali generalno morate da se koncetrišete na utakmicu inače gubite koncentraciju. Imamo šest bodova prednosti i idemo meč po meč sada", rekao je Boaći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MikiTheLegend
Sunday, 05.03.2017
14:50

Dusanu Andjelkovicu je zao sto Zvezda nije postigla jos jedan gol? Pa covece da znas da centriras mozda bi ga i postigla... Kakvi mediokriteti provejavaju kroz ovaj klub...

avatar
milosct
Monday, 06.03.2017
19:48

A najjace od svega ce biti to sto ce Andjelkovic biti proglasen igracem sezone ukoliko Zvezda osvoji titulu, ako on do kraja zabelezi jos nekoliko asistencija. Vec je proglasen za najboljeg Zvezdinog igraca u jesenjem delu prvenstva. Pored toga, nas najbolji strelac je Sikimic, i mi se onda nesto cudimo zasto smo toliko losi? Pa mislim da kad bih prosao samo jedne pripreme, tih 2, 3 meseca, da bih bio na kvalitetnijem nivou od Sikimica, Orlandica ili Lukovica, iako imam 100 kila...

avatar
MikiTheLegend
Monday, 06.03.2017
22:05

Nemam nista protiv njih ali realno Sikimic, Orlandic, Lukovic i Andjelkovic su solidni JSL igraci i nista vise od toga i to bi bilo ok da su oni mladi igraci ali svi sem orlandica imaju preko 30 godina, uz to ja verujem da Lukovic pa i Andjelkovic imaju i poprilicne plate... Umesto da su oni neki kvalitet koji donosi prevagu, oni su igraci koje i cije greske trpimo umesto da istrpimo par pa mozda i losijih izdanja Stojanovica, onog Milosevica Joveljica ili nekog drugog mladog igraca zarad buducnost...

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 05.03.2017
10:07

cuj glup gol, sto ne kaze nesto za Zvezdin gol...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 05.03.2017
09:12

Крив је Гроф јер припремио је утакмицу на аматерском нивоу и играо како је највише одговарало партизану.

avatar
Dragan Petrov
Sunday, 05.03.2017
03:05

Andjelkovicu zao sto Zvezda nije postigla jos jedan poklon gol, pa makar i iz penala. Sramota !

avatar
Sunday, 05.03.2017
01:23

Kanga ne moze da igra ni u drugoj ligi a ne u Zvezdi. Fudbaler koji niti ima udarac niti pas u prazno, jednostavno momak nema veze sa fudbalom i meni nije jasno o kakvim kvalitetima Bozovic prica kada je on u pitanju.

avatar
Opasna Mala
Sunday, 05.03.2017
01:20

CZV je danas za klasu bila slabija... Nazalost

avatar
Dikan
Sunday, 05.03.2017
00:14

Svi junaci nikom ponikose. Niko se ne raduje. Hajde sami se javite! Cekamo vas! Razni kvazi navijaci!

avatar
Anderton
Sunday, 05.03.2017
00:13

Anđelkoviću pokrij se ušima, nemate pojma, svi igrači u CZ su preplaćeni, osim malog Manojlovića i donekle Plavšića.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
00:10

Zato sa konstantnim odlukama na nasu stetu nema nikakav problem.

avatar
paok
Sunday, 05.03.2017
00:00

Kate Donald navijaci zasluzili pobedu posle prvog poluvremena. On ili nije pogledao snimak gola ili se pravi blesav. Velika vecina navijaca Zvezde kaze da je lopta izasla napolje.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
19:38

Zar je bilo i onih koji to nisu videli?

avatar
Kladionicar
Saturday, 04.03.2017
23:50

Ova utakmica ide definitivno Grofu na dusu, pogresna taktika, bezidejna igra, lose izmene. Ali glavu goru momci i dalje smo na +6, moramo Vosu da dobijemo u sredu!

avatar
Saturday, 04.03.2017
23:45

Po ko zna koji put izbegavate poraz od Partizana uz pomoć sudija. To je za analizu. Ništa vi niste zatvorili Partizanu, zatvarale su sudije koliko su stizale, a u 1p Leonardo je imao šansu dok vi niste imali nijednu ne samo u 1p nego na celoj utakmici pa ne znam o kakvoj odličnoj igri pričate?! Na pauzi se Partizan spremio da igra i protiv sudija i bio još bolji nego u 1p. Niste planirali da se branite nego ste primorani jer ste daleko slabija ekipa od Partizana. Imate 6 bodova prednosti, ali pošteno ste osvojili toliko za 6 bodova prednosti u odnosu na zonu ispadanja.

avatar
crni bombarderos
Saturday, 04.03.2017
23:35

Igrali ste drugo poluvreme kukavički,da ne upotrebim grublju reč.Zato niste ni zaslužili da pobedite.A i Grof trenerčina drugi derbi uzastopno postavlja ziherašku taktiku.NULA OD DERBIJA!!!

avatar
ПФК1945
Saturday, 04.03.2017
23:15

Po cemu je ovo glup gol, majke ti? Pa utakmica se igra 90 minuta.

avatar
Kladionicar
Saturday, 04.03.2017
23:48

Covek to rekao u afektu, mada je i ona lopta putovala sat vremena, da imamo malo kvalitetnijeg beka on bi to ocistio. Sve u svemu zasluzili ste i vise od boda veceras.

avatar
Аполо
Sunday, 05.03.2017
11:47

Hteo je reci da je ovo po ko zna koji put da se gol primi pred kraj utakmice, a glup verovatno zato sto je odbrana katastrofalno reagovala. Na kraju krajeva igra se 90 minuta i sve vreme treba biti na visini zadatka.

avatar
Dikan
Saturday, 04.03.2017
23:01

Pa kojom igrom da pobedite, reci mi, ljubim te?

avatar
MarkoSi
Saturday, 04.03.2017
22:59

Zvezda je igrala skandalozno loše. Prošle sezone su se nazirale konture igre i postojala je nakakva ideja. Sada to sve izgleda presmešno i preslabo čak i za partizan. Ko zna koji prelazni rok u nizu je proćerdan bez veze. Letos nam nije trebao Đurđević!?!?!?!?! koji je prvo domaći igrač, drugo Zvezdino dete, treće izmislio je fudbal za Boaćija, Pavkova, Milića, SIkimića, Orlandića... Prošle sezone je jedan od najboljih igrača Zvezde bio Srnić koji sada ne igra?!