Igor Matić - Od kapitena do glavnog skauta Čukaričkog

Autor: Beta Beta
utorak 04.07.2017.
23:29
Izvor: Beta

Višegodišnji kapiten fudbalskog kluba Čukarički Igor Matić obavljaće funkciju glavnog skauta kluba na Banovom brdu, saopštio je danas taj superligaš.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Baviću se pitanjima vezanim za dovodjenje i odvodjenje igrača u prvi tim i omladinsku školu. Naravno, u dogovoru sa (predsednikom Draganom) Obradovićem, sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem, šefom Nenadom Lalatovićem, potpredsednikom Nenadom Mirosavljevićem i direktorom naše omladinske škole Nikolom Trbovićem", rekao je Matić za sajt kluba.

"Posle duge igračke karijere najviše me interesuje da se bavim sportskim pitanjima u klubu. Ne mogu da kažem da je bilo lako odložiti kopačke, ali imam 36 godina i takva odluka je očekivana. Prošlo je 15-20 dana od isteka ugovora - slegli su se utisci i prija mi odmor",
dodao je Matić.

Kako je neveo, imao je ponude više klubova da nastavi igračku karijeru, ali prioritet mu je bio da ostane u Čukaričkom.

"Proveo sam ovde pet godina kao igrač. Plan je bio u dogovoru sa gazdom da ostanem u klubu i to je ispoštovano", rekao je on.

Prema rečima Matića, činjenica da je do nedavno bio u svlačionici mu je prednost u nastavku karijere.

"Svlačionica je ogromno iskustvo za mene. Znam skoro sve momke, njihov karakter i to će mi sigiurno pomoći u daljem radu. Videćemo u narednih šest meseci do godinu dana gde ću sebe pronaći i šta mi još tačno nedostaje", rekao je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke