Lalatović: "Morali smo ranije da rešimo meč"

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.10.2020.
21:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Stare dame posle utakmice sa Jedinstvom iz Rumenke.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle plasmana njegovog tima u osminu finala Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da su crveno-beli protiv Jedinstva morali da prelome meč već u prvom poluvremenu.

Vojvodina je danas pobedila Jedinstvo u Rumenci rezultatom 0:2 (0:0), u 1/16 finala Kupa Srbije.

"Ovakve utakmice su najteže. Jedinstvo ima kvalitetan tim i dobre pojedince, a igrali su na domaćem terenu, koji je nešto manjih dimenzija. Organizovano su se branili, iako nema priče oko toga da se videlo da smo kvalitetniji tim. U prvom poluvremenu smo morali da rešimo meč, jer smo imali tri-četiri stopostotne šanse. Na poluvremenu sam igračima zamerio da ovakve utakmice moraju da shvate ozbiljno, jer ovo je Kup, igra se samo jedan meč i popravnog nema. Rekao sam im da kad ne iskoriste četiri stopostotne šanse, onda može da usledi kazna iz kontre ili prekida. U drugom poluvremenu smo isto imali dosta šansi, dali dva gola, zasluženo pobedili i kvalifikovali se u osminu finala Kupa", rekao je Lalatović i osvrnuo se na predstojeću utakmicu.

"Svugde idemo sa očekivanjem da pobedimo. Zlatibor je sad izgubio, po mom mišljenju nezasluženo, jer su odigrali dosta kvalitetno. Preuzeo ih je Zoran Njeguš, koji je sjajan trener i moj veliki prijatelj", izjavio je Lalatović, a preneo sajt kluba.

Utakmica između Zlatibora i Vojvodine igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Užicu, od 14 časova.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke