Mediji u Gani pišu o ponudi Vojvodine za Boaćija?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2021.
18:39
Izvor: Sportske.net

Ali, interesovanja ima i iz Saudijske Arabije i iz Emirata...

Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP
Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP

Povezane vesti

Ričmond Boaći se juče emotivnom porukom na Instagramu oprostio od Crvene zvezde u kojoj je proveo najbolje godine svoje dosadašnje karijere, ali još uvek nije izabrao novi klub gde će igrati od proleća.

Boaćijeva nova stanica u karijeri tema je kojom se mediji u Gani intenzivno bave ovih dana, a deo tih njihovih spekulacija je posebno zanimljiv. Naime, tamošnji portal ''ghanaweb.com'' preneo je da je interesovanje za Boaćija pokazala i Vojvodina koja je navodno spemna da mu ponudi 250.000 dolara, ali da to ne deluje kao ponuda koju bi on prihvatio.

Zanimljivo u celoj priči je to što je i novi sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović najavio da će Vojvodina pokušati da se pojača u špicu napada i da se na toj poziciji traži inostrani napadač, ne navodeći ime bilo kog igrača. Podsetimo, Vojvodina je već dovela dosadašnjeg krilnog fudbalera Crvene zvezde Veljka Simića.

Osim toga, mediji u Gani pišu i da su u trci za Boaćija i dva ''top kluba'' - jedan iz Saudijske Arabije, drugi iz Emirata, od kojih je svaki spreman da za Boaćija izdvoji milion dolara.

Ako je tako, Boaćijeva odluka se očekuje vrlo brzo i jasno je da u toj konkurenciji Vojvodina ne bi imala šanse.

-

https://admiralbet.rs/sport-pr...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke