Miletić otkrio kako je sa Ostojićem predosetio pobedu nad Zvezdom: ''Nas dvojica smo malo čudni...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.06.2020.
15:58
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Posle potpisivanja novog ugovora sa Partizanom, Nemanja Miletić govorio za klupsku televiziju.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, Nemanja Miletić je produžio ugovor do 2023. godine, što je i za njega i za Partizan sjajan uvod pred finale Kupa.

''Baš su me mnogi pitali kad će i da li će da se završi. Trebalo je još pre 3-4 nedelje, ali igrom slučaja nije bilo tada. Danas sam potpisao novi ugovor na tri godine.

Došao sam u vreme trenera Miroslava Đukića, možda je i bolje što sam ušao na neka mala vrata, dao sam sve za Partizan i daću i dalje sve što je do mene. Od kada sam došao u Partizan, sve o čemu sam maštao, ispunilo mi se. Partizan mi je to dao, ja se nadam da ću vratiti makar deo.

Imam dva osvojena Kupa, nadam se u sredu i trećem, ostaje žal za titulom, ali nadam se da ćemo sledeće godine osvojiti i titulu. Najbitnije je da osvojimo peti Kup u nizu i uđemo u istoriju i da onda uđemo u nove pobede u kvalifikacijama za Ligu Evrope i domaćem prvenstvu'', izjavio je Miletić, a onda izdvojio dve utakmice koje će mu od dolaska u Partizan ostati u najdužem sećanju.

''To je svakako utakmica u Moldeu, a ne mogu da zaboravim i gol u Nišu (2:2) kada sam postigao gol kada je mali Duki preminuo...'', podsetio je Miletić.

Od saigrača se najbolje poznaje i slaže sa Bojanom Ostojićem, koji mu je i cimer, a govoreći na tu temu otkrio je i jedan zanimljiv detalj.

''Nas dvojica smo malo čudni, on je već drugu godinu produžio ugovor, sad i ja. Slažemo se i na terenu i van njega. Baš smo slični, imamo isti osećaj da li će da bude dobro ili loše pred utakmicu. Pred derbi smo se ceo dan znojili, baš smo imali dobar osećaj, znači bukvalno je bilo neverovatno. Kao brat mi je i ne odvajamo se, cimeri smo već četvrtu godinu'', objašnjava Miletić.

Partizan je u petak u poslednjem prvenstvenom kolu poražen od Vojvodine sa 1:0, bilo je i dosta tenzija na terenu, a nešto slično očekuje i u sredu u Nišu.

''Poznajući Lalatovića, znam da će da bude teško i kakvu će motivaciju da imaju. Eto, sad su igrali sa prvim timom u petak, mi smo se više usredsredili na Kup. Biće veliki spektakl i derbi, ne mogu da kažem da će biti lako, ali ako budemo igrali kao u derbiju, mislim da neće biti problema.

Možda je to bila neka taktila da budemo isprovocirani. Znam da će meč biti sa puno prekida, kao i protiv Zvezde je veliki ulog. Nećemo se zaletati, verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu'', istakao je Miletić.

Na kraju je imao i zanimljiv osvrt na plejadu Partizanovih mladih nada koji imaju sve značajniju ulogu u prvom timu, od već prekaljenog Strahinje Pavlovića, preko Filipa Stevanovića, Lazara Pavlovića, Lakčevića, Stanojlovića, golmana Popovića...

''Kao da ih je jedna majka rodila, neverovatno kako su dobri momci i Partizan zaista ne treba da brine'', zaključio je Miletić.
-
Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke