Napredak - Zbogom, Zlatibore!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 25.07.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca kompletirali su drugu fazu priprema za novu sezonu pa ih nakon povratka sa Zlatibora očekuje "brušenje forme" za duel sa Čukaričkim na startu JSL.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Napredak u petak je rekla zbogom Zlatiboru i zaputila se u Kruševac gde će trener Siniša Gogić raditi sa igračima na "brušenju forme" za početak nove sezone.

"Čarapani" su u prethodne dve nedelje marljivo radili na Zlatiboru, odigrali su pet utakmica tokom kojih je najveći problem predstavljala efikasnost, a pritom su tokom priprema dobili i nekoliko novih članova.

Verovatno najbitniji podatak za stručni štab jeste da nema povređenih igrača i da su se svi članovi prvog tima zdravi vratili sa srpske gorske lepotice.

Šef stručnog štaba daće igračima dva dana odmora a onda Kruševljane od ponedeljka očekuje početak završne faze priprema tokom koje će se raditi na "brušenju forme" za duel sa Čukaričkim koji "Čarapane" očekuje u prvom kolu nove sezone u JSL.

U četvrtak je za superligaša iz Kruševca stigla lepa vest od IO Zajednice fudbalskih klubova Superlige Srbije koja je izdala licencu Napretku za takmičenje u domaćem šampionatu.

Pored toga, Kruševljani se ne nalaze u grupi timova kojima je zabranjena registracija novih igrača pa će tako sva pojačanja pridošla u poslednjih mesec dana moći da budu registrovana kao novi članovi Napretka.

Prvi takmičarski susret u sezoni 2014/2015 fudbaleri Napretka igraju 9. avgusta protiv Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke