Novo Zvezdino pojačanje - Terzić i Čović se utrkuju ko će više obradovati ''Delije''!

Autor: Darko Mitrović
petak 25.12.2020.
14:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kakav dan za Zvezdine prisrtalice...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U danu kada je Košarkaški klub Crvena zvezda zvanično predstavio novog trenera Dejana Radonjića i centra Lendrija Noka, još jači je postao i Fudbalski klub.

Crveno-beli su danas ozvaničili povratak krilnog fudbalera Slavoljuba Srnića, koji se vratio u Zvezdu iz Las Palmasa.

Ovaj transfer je još pre nedelju dana najavio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, a posle kraćeg zatišja, danas je sve ozvaničeno i Srnić je promovisan na ''Marakani'' u prisustvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića.

U Zvezdu je stigao kao slobodan igrač, pošto se prethodno rastao sa španskim klubom, a ugovor sa šampionom Srbije potpisao je na godinu dana.

''Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno i osećam se kao da nisam ni odlazio iz kluba. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba i upućen u svaki detalj što se tiče svlačionice. Dakle - kao da sam bio tu sve vreme. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem još bolji nego prethodna dva puta

Nijednog trenutka se nisam razmišljao oko povratka, bilo je samo pitanje da li sam potreban upravi i stručnom štabu. Ipak, svideo sam se treneru Stankoviću posle dve nedelje i već tada me je pitao da li želim da postanem, a ponavljam, nisam se razmišljao uopšte.

Sigurno će mi značiti to što sam već trenirao sa timom, uvideo sam šta je ono što šef stručnog štaba želi i šta mogu da očekujem. Imponuje mi i što mi je stiglo mnogo poruka podrške od strane navijača kada su čuli da treniram sa Zvezdom i što im je drago što sam se vratio'', izjavio je Srnić za klupski sajt.
-
Baner 7
-
Pravo je vreme za novogodišnje želje, a Srnić se već naoštrio za dvomeč sa Milanom.

''Gol Kelnu je obeležio moju dosadašnju karijeru i naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, nek se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi - da napravimo iskorak protiv Milana koji je izvanredna ekipa i prođemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće''
, poručio je Srnić.
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke