Ocene - Očajni dvojac Partizana i fantastični Bojić!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.06.2020.
22:22
Izvor: Sportske.net

Voša bolji rival danas, Partizan je možda čak i potcenio protivnika.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Vojvodina je osvajač Kupa Srbije, sasvim zasluženo nakon što je večeras savladala Partizan na "Čairu" posle boljeg izvođenja penala.

Na ovaj način je srušena dominacija Partizana od četiri uzastopna trofeja u Kupu.

Kako su odigrali jedni i drugi?

Utakmica nije bila dobra na početku, ali kako je meč odmicao gledali smo sve više uzbuđenja na terenu.

U Vojvodini odbrana sjajna u prvom poluvremenu, tačnije u prvih 80 minuta, a onda su poklekli kada su Stevanović i Pavlović uspeli da promene skor. Saničanin je bio odličan večeras, Bralić može bolje, a Andrić i Đorđević standardno dobri.

Rockov odličan na momente, na momente i nesiguran, setimo se da je nakon njegove nesigurnosti izboren korner od strane Partizana kada je Pavlović izjednačio na 2:2.

Aranđel Stojković je radio veliki posao, pogodio i penal, dok je Drinčić možda bio i najslabiji večeras u veznom redu Vojvodine imajući u vidu odličnu utakmicu Čovića, Bojića i Vukadinovića.

Čović je imao odličan pas ka Mrkaiću u drugom poluvremenu, još nekoliko sjajnih poteza, Vukadinović je postigao zlata vredan gol, baš kao i Bojić koji je jedan od kandidata za igrača utakmice zbog asistencije i gola.

Mrkaić je bitan jer je oduzeo loptu Pavloviću kod prvog gola.

U redovima crno-belih Stojković ništa konkretno nije pokazao, ali ništa ne može ni da mu se zameri tek tako. Miletić nešto slabiji u ofanzivnom delu, baš kao i Urošević, što smo više očekivali danas. Pavlović očajan, ako izuzmemo fenomenalan gol koji je postigao. Direktan je krivac za oba gola Vojvodine, posebno za prvi.

Ostojić dobar, ali je morao van, dok je Vitas imao fantastičan šut sa skoro 35 metara koji je pogodio stativu. Ipak, Mrkaić ga je izlomio, ispao je tada vrlo lako početkom drugog poluvremena.

Šćekić standardno dobar kao i Zdjelar, Natho slabiji, kao i Asano. Marković je bio očajan, za razliku od Stevanovića koji je bio dobar, postigao je i gol na fantastičan način.

Sadik dobar, ali je mogao da reši mnogo bolje neke situacije.

Suma bez bitnog učinka, kao i Matić i Lazar Pavlović.

VOJVODINA: Rockov 7 - Andrić 7, Saničanin 7,5, Bralić 6, Đorđević 7 - Stojković 7, Drinčić 6 - Vukadinović 7 (Gemović), Bojić 8 (Stojsavljević), Čović 7(Zukić) - Mrkaić 7 (Devetak).

PARTIZAN: Stojković 6 - Miletić 6, Ostojić 6 (Vitas 6), Pavlović 5, Urošević 6 - Zdjelar 7, Šćekić 6,5 (Suma (L.Pavlović)) - Marković 5 (Stevanović ), Natho 6, Asano 5,5 (Matić 5,5) - Sadik 7.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 25.06.2020
15:33

Savo, nadam se da si shvatio da nisi i da nikad neces biti trener za Partizan.. Pozz za Grobare

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 25.06.2020
10:04

A gde je ocena za trenera koji je jos jednom pokazao svoje neznanje.Prvo,finale se igra bez kalkulacija i ne baca se prvo poluvreme kao da se igra samo drugo.Drugo,prebacivanjem Asana na desnu stranu,prakticno je igrao sa igracem manje jer on nema ni centarsut desnom nogom ni prodor.Mada,kad protivnik igra sa zgusnutom odbranom,pitanje je da li uopste treba da bude u timu i na levoj strani jer njegova brzina tada nije prednost.I trece,u finalu se mora krenuri sa najjacim timom,Suma je morao da pocne jer Sadik sam,normalno,ne moze da izadje kao pobednik sa velikim brojem igraca u odbrani.Sto rece Murinjo,finale se igra da bi se pobedilo a ne da se pimpla lopta

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 28.06.2020
09:00

Plus smo drugi gol primili zato sto Urosevic nije imao Asana ispred sebe, a moguce je da je to dosta doprinelo i prvom primljenom golu...

avatar
Dante Hell
Thursday, 25.06.2020
09:50
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 25.06.2020
08:13

Najuriti Sava sve bitne utakmice je izgubio.

avatar
ŠDanilo
Thursday, 25.06.2020
00:00

Očekivao sam mnogo od LMarkovića, ali uzalud

avatar
paok
Thursday, 25.06.2020
21:52

Sto si ocekivao, kao da je odigrao nesto do sada.

avatar
magister
Wednesday, 24.06.2020
23:22

Vreme poraza. Glavu gore. Analiza, plan, popravak... Stvaranje tima za sledeću sezonu. Puna podrška Savi. Nada da ćemo videti leđa VVV.

avatar
Michael
Wednesday, 24.06.2020
23:01

Lupate ... Vojvidina jeste zasluzeno pobedila, ali daleko od toga da je bila bolja!?

avatar
Raky_b
Wednesday, 24.06.2020
22:40

Sadik sa jedne i Rockov sa drzge su bili igraci utakmice.
Ostali su, manje vise, bili tu da popune broj.
Cestitke Zvezdinoj filijali i trenwru na privremenom radu u Novome Sadu na prvoj tituli.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 24.06.2020
22:30

Šćekić standardno dobar? Rockova je kod drugog gola zeznuo saborac iz odbrane.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 25.06.2020
13:59

Pa standardno dobar,napravio 5,6 faulova,dodao 4 lopte u stranu,preznojio se,znaci standardno dobar :D nije ovo nista licno ali ne znam kako taj covek odigra toliko minuta za Partizan,i koja je njegova uloga i sta igra i ko je kako zadovoljan sa njim,bas bih voleo da cujem.Da me ne shvatis pogresno kod nas ima jos vecih anti-talenata ali mi je Scekic bas enigma numero uno :)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 28.06.2020
09:02

Derbiji su mu preporuka, ali, ne mozes ti da stavis obojicu protiv Vojvodine od pocetka, mozda cak ni kad bi hteo da sacuvas rezultat. I glupo je da onda posle nemas nijednog takvog na klupi, eto zasto je Lola bitan Hahaha Salim se, ne bi mi ni bio u protokolu.