Pantelić rekao javno sa kim se pregovara!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.01.2021.
19:36
Izvor: Sportske.net

Da razrešimo sve dileme, makar dok ne dobijemo selektora.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ko će biti novi selektor reprezentacije Srbije?

I dalje je nejasno, možemo opisati trku za stolicu naše reprezentacije i kao trku Formule 1 u kojoj se vodeći u trci često smenjuju.

Na pol poziciji je bio Piksi, potom je on ostao daleko iza Vladana Milojevića, da bi se Dragan Stojković vratio na čelnu poziciju pre 20-ak dana kada je gostovao na K1 televiji kod Jovane Joksimović.

Potom je lidersku poziciju od Piksija preuzeo Savo Milošević, a danas se umešao u borbi za pobedu Slaviša Stojanović koji očigledno ima dobar finiš.

Ipak, Savo Milošević je veoma brzo izgubio lidersku poziciju na koju se vratio - Dragan Stojković.

Tako makar kaže potpredsednik FSS-a, Marko Pantelić.

"Kao neko ko je dobio mandat od Izvršnog odbora FS S da predloži selektora, a iza svega stojim svojim imenom i prezimenom, želim da istaknem da fudbalska Srbija, od severa do juga, želi Dragana Stojkovića za selektora", rekao je Pantelić Tanjugu.

"Sa Piksijem su obavljeni razgovori i nije sporna njegova želja, ali mora o svemu da razmisli jer poznato je da ima obaveze u Kini. I to je jedina istina kada se radi o izboru selektora nacionalnog tima. Dragan Stojković je bio i ostao naš prvi izbor, razgovarali smo otvoreno i svi bismo bili srećni kada bi se prihvatio selektorskog posla", objasnio je Pantelić.

Rekao je i da očekujemo uskoro odgovor od strane Piksija.

baner

"Očekujemo narednih dana Stojkovićev odgovor, nadamo se pozitivan, i to je jedini razlog zašto još nismo izabrali novog selektora. Savez, znači, nije sporan, Srbija hoće Piksija, odluka je samo na Piksiju. Sve bi, dakle, trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana, jer iskreno više nemamo vremena da čekamo i mora uskoro da se izađe sa definitivnim predlogom pred IO FSS", istakao je Pantelić.

Dakle, kraj ove zanimljive trke je blizu, pa da vidimo ko će osvojiti trku za VN Srbije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Wednesday, 06.01.2021
15:33

Kakva smejurija od ljudskih karaktera... Transfer blama imam sto je imao veze sa bilo cime sto sam mislio da valja jos za vreme fudbalske karijere...

avatar
riquelme
Wednesday, 06.01.2021
15:32

Gospodo iz Sportske.net ne znace nista komentari o savezu, Zvezdi, Terzi, Mrkeli i Partizanu kao i novim selektorima kada objavite komentar n vest od pre 5 dana. Nije prvi put... Bas vezano za ove stvari... Malo sumnjivo!?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 05.01.2021
21:39

Sa Pokahontas? :-D Piksi bi da ga vole i za ljubav mole, covek prakticno trazi nemoguce.

avatar
Le Tissier
Tuesday, 05.01.2021
20:56

Izjava kao da je politicar. Od juga do severa 😒 Sto se mene tice bilo ko ko uopste udje u pregovore sa vama nije resenje...