Ponedeljak ''Dan D'' - Goran Đorović postaje bivši, ko je novi selektor?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.07.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I to nije jedina promena.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Posle odličnih kvalifikacija, a onda potpunog kraha na Evropskom prvenstvu u Italiji, mlada reprezentacija Srbije će u novi kvalifikacioni ciklus ući sa novim selektorom na klupi.

Goran Đorović, zajedno sa svojim timom, značajno je pokvario utisak na EP i svi su izgledi da će njegova smena biti i ozvaničena već sutra.

''Žurnal'', naime, otkriva da će u ponedeljak biti imenovan njegov naslednik i da će to biti doskorašnji šef struke Mladosti iz Lučana, Nenad Milovanović.

Praktično, drugih ozbiljnijih kandidata za to mesto nije ni bilo, ili bar mediji to nisu otkrili, ali čelnici FSS su, svakako, uspeli da iznenade svojim izborom.

To neće biti jedina bitna kadrovska promena narednih dana, jer se očekuje i imenovanje novog sportskog direktora FSS posle ostavke Darka Kovačevića.

To bi trebalo da bude Vladimir Matijašević, aktuelni tehnički direktor Čukaričkog, ali konačan dogovor sa njim tek treba da se postigne.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Sunday, 28.07.2019
13:25

Bravo, svaka cast, vazno je biti deo stranke

avatar
REVØLT
Sunday, 28.07.2019
11:52

Vlada jos i nekako, OK, ali, sa ovim debelim se necemo usreciti, to je sasvim sigurno...

avatar
babaroga
Sunday, 28.07.2019
14:11

Slazem se. Znam ga iz vremena kad je bio u Jagodini. Ne da necemo napredovati sa njim vec je put unazad osiguran. Tacnije: u propast i to brzo. Koliko samo dobrih trenera ima a da ne mogu da dobiju tu profesionalnu licencu. Valda nisu miljenici nekoga, i nije to sada doslo sa ovom garniturom, to ocigledno neki drugi ljudi rade. Vlada Capljic mi je omiljeni primer, setite se kakav je bio Kragujevac dok je on mogao da ga vodi a kakav kad ih je preuzeo limeni, trener sa pro licencom.

avatar
REVØLT
Sunday, 28.07.2019
14:42

Profesionalna limenka Hahaha Bolje da su dali Kosanovicu, Rastavcu ili recimo Drulovicu. Naravno, uvek dolaze u obzir i Pavkovic i jos neki dokazani treneri.

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 28.07.2019
11:18

zar je jos tu?