Predsednik TSC-a otkrio nove detalje - Sabo bio pred transferom, da li je korona uzrok smrti?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.12.2020.
16:50
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Vest o iznenadnoj smrti Zoltana Saba odjeknula je i u Mađarskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


Nekadašnji fudbaler Partizana ostavio je veliki trag u klubu iz Bačke Topole, čiji se predsednik Janoš Žemberi oglasio povodom ove tragedije u izjavi za mađarski ''Nemzetisport''.

Prenoseći njegove reči, pomenuti izvor navodi da se ne može isključiti da je iznenadna smrt Zoltana Saba izazvana koronavirusom, jer je navodno u ponedeljak bio pozitivan na testiranju, posle nekoliko negativnih rezultata, zbog čega je prevezen u novosadsku bolnicu, kao i da je pritom otežano disao. Međutim, ''Telegraf'' prenosi da je iz bolnice vraćen na kućno lečenje, posle čega je ubrzo preminuo.

Podsetimo, nedavno je i veći broj fudbalera TSC-a bio pozitivan na koronavirus posle meča sa Partizanom, pa je bio i odložen njihov meč sa Javorom.

Žemberi je, takođe, otkrio i da je Sabo bio pred transferom u mađarski Honved.

''Puni smo bola. Ne želimo da verujemo da se Zoli danas neće pojaviti na treningu. U nedelju je čak vodio trening, a juče smo razgovarali, jer je bio blizu dogovora sa Honvedom, gde bi bio glavni trener ... Predložio nam je drugog trenera, a u slučaju da nije bilo dogovora sa Honvedom, ostao bi s nama kao direktor u klubu.

Ovu decu je on izabrao, igrače našeg vrhunskog tima, on je radio u TSC-u dve i po godine, od toga dve godine kao glavni trener. Ne znam ni kako ćemo da odigramo naše preostale dve ligaške utakmice...

Telefon mi zvoni svakog minuta, mnogo su ga poštovali i voleli. Zoli, koji je nekada bio igrač beogradskog Partizana, bio je drag, uvek je maksimalno davao sebe. Ono što se dogodilo je nezamislivo'', istakao je Žemberi, a prenosi ''Nemzetisport''.
-
baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke