Sin trenera Zvezde - heroj Čukaričkog!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.10.2017.
15:44
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Nemanja Milojević rekao je danas da je njegova ekipa iščekivala i verovala u pobedu protiv Voždovca, iako je na poluvremenu imala gol zaostatka, kao i da se oseća fenomenalno posle svog prvog superligaškog gola.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Čukarički je pobedio Voždovac sa 2:1 preokretom u finišu utakmice, pošto je protivnik poveo golom Dejana Georgijevića u 21. minutu, izjednačenje "Brđanima" doneo je Nikola Drinčić u 86. direktno iz kornera, a preokret kompletirao Milojević u trećem minutu sudijske nadoknade.

"(Miroslav) Bogosavac mi je poslao loptu u šesnaesterac i napao sam dobro prostor. Primio loptu i rešio kako treba situaciju jedan na jedan. Ja sam samo taj egzekutor, a pobeda je cele ekipe. Svi smo verovali i iščekivali smo tu pobedu. Znači nam da se približimo gornjem delu tabele", rekao je Milojević za klupski sajt.

Čukarički je pobedio Voždovac sa 2:1 preokretom u finišu utakmice, pošto je protivnik poveo golom Dejana Georgijevića u 21. minutu, izjednačenje "brdjanim" doneo je Nikola Drinčić u 86. direktno iz kornera, a preokret kompletirao Milojević u trećem minutu sudijske nadoknade.

Posle svog prvog superligaškog gola i kako se ispostavilo pobedonosnog kod kuće u poslednjim sekundama meča, Milojević je kazao da je to podstrek da trenira "više i jače"

"Fenomenalno se osećam posle sinoćne utakmice, jer mi uvek igramo na pobedu. Isto očekujem i u svakom sledećem susretu",
kazao je on.

Utakmicu 15. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Voždovca gledao je i šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević, bivši trener Čukaričkog i otac mladog fudbalera.

"Znao sam da će doći na utakmicu i to meni može samo da bude podstrek nikako pritisak. Nisam naravno razmišljao o tome, fokusiran sam isključivo na teren i igru", rekao je Milojević.

Čukarički je na šestom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 25 bodova, a u sledećem kolu dočekuje Vojvodinu u petak od 17 časova. 
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 30.10.2017
17:15

Mali se opasno namece Zvezdi.

avatar
Al(a)din
Monday, 30.10.2017
16:55

Ja bih Milojevicu, kao nagradu doveo sina u Zvezdu i tako potpisao visegodisnji ugovor