Stanojević neće da pravi probleme: ''I Klea sam pustio u Kinu...''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.12.2020.
20:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Humskoj je i dalje mirno kada je prelazni rok u pitanju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Šef struke Partizana je u više navrata izneo svoj stav na temu prelaznog roka. U najkraćem, želi da pojača konkurenciju na pozicijama desnog beka i napadača, a kada su u pitanju eventualni odlasci najboljih igrača, i to je moguće, ali samo u slučaju neke veoma primamljive ponude. Takođe, naglasio je da nikoga ne želi da ''otera'' iz kluba, što se prethodnih nedelja spekulisalo u pojedinim medijima.

Svoj stav je Aleksandar Stanojević ilustrovao i jednim primerom iz svog prethodnog mandata u Humskoj.

''Odmah posle poslednjeg meča jeseni sa Lučancima sam rekao da su mi potrebni svi igrači, da ne želim da bilo ko iz postojećeg kadra ode. Naravno, ukoliko se dogodi ponuda koja svima odgovara nećemo praviti problem.

Podsetiću da je to bio slučaj i sa Kleom svojevremeno, pustio sam ga u Kinu, a svi vrlo dobro znaju koliki je uticaj imao na tim i koliko je značio u toj sezoni'', istakao je Stanojević, a prenose ''Novosti''.

Govoreći o aktuelnom sastavu Partizana sa kojim je uspešno priveo kraju jesenji deo sezone, Stanojević je izrazio nadu da je moguć dodatni napredak.

''Našli smo se, pohvatali se što se kaže i sada je sve lakše. Sa nekima se možda još nisam u potpunosti našao na istim talasnim dužinama, ali je najvažnije da napredujemo i da ekipa zna šta može da očekuje od mene, a i ja od igrača'', objasnio je Stanojević i istakao da će na proleće crno-beli biti ''spremni za svaku priliku koja im se ukaže da smanje bodovni zaostatak za Zvezdom''.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manitu
Sunday, 27.12.2020
13:00

Ovaj je dotakao dno trenerskog posla protiv Shamrock-a

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 27.12.2020
10:23

Pa sta si se ti i pitao, svi znamo.da ne volis strance a pogotovo Nigerijce,Afrikance , Itd A Cleo te odveo u LS nisu Partizanova deca

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 27.12.2020
02:09

Zasto je sporan deo u vezi Sume? Stvarno neverovatno.

avatar
paok
Saturday, 26.12.2020
23:42

A pusti onda sve to je najbolje, pustate Sumu, Zdjelara. Ko ce da nam igra. Hocete da vracate igrace kojima je plafon slovacka liga. Mozemo li mi dovesti nekad nekoga da nije povratnik, vecito povredjen ili su samo takvi u opticaju. Od svih koji su dosli jedino je nas Madjar nesto igrao ostali nista posebno. Ako mislimo da se trkamo sa Zvezdom dovedite normalne igrace a skartove pustajte. Ali ne, mi cemo prodati one sto nesto znaju a dovesti jos gore zamene.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 26.12.2020
23:37

Ti si ga pustio? Pre ce biti da si jedva cekao da ode iz Partizana isto kao Moreira i Dijara!

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 27.12.2020
12:51

Neverovatno je kratko pamćenje naših ljudi,to nam je izgleda genetski mod,ko hoće i može da se seti da je Kleo insistirao da ode i na taj način reši svoju egzistenciju,Ko hoće da sew seti i njegovih izjava da je porodičan čovek i da mu se pružila prilika da se materijalno obezbedi.Moreira je ,jedino u Partizanu pružao dobre partije,a za to je svakako zaslužan i Dijara. Dijara je isto kao i Kleo insistirao da ode,a kome treba nezadovoljan igrač.Kasnije je Dijara pokušavao da se vrati,ali to više nije bio isti igrač.Nemojte uzimati sve zdravo za gotovo što Ž.Pantić kaže,jer on koga voli, voli ,a koga ne, on ,iz njemu znanih razloga,mrzi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 28.12.2020
19:42
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 28.12.2020
18:38

Nije bas tacno to za Moreiru, i u Belgiji je bio dobar, ne bismo ga mi kupili da nije igrao za dobre klubove kao sto su HSV, Dinamo i Standard. Malo manje Dinamo, zato moze Boavista:-D Jbg, brate, 10 godina je proslo, zaboravio sam sta se tacno desilo, stranci ce uvek da kazu da im treba neki (dobar) inostrani transfer da bi se obezbedili ako su kod nas dosli u godinama, ja se secam da je tu neko vreme kruzila prica da bi Kleo mogao cak i u Liverpul:-D Ne znam da li se secas toga. Fakat je da Stanojevic ne voli strance, a da dovodi istrosene nase izdanke i da je poslednji put potencirao igrace iz nase skolu po svaku cenu, e, sad nas je srecom iskulirao aksentijevic, inace bi ovaj i njega vratio u Partizan, ali, tu je Gulan, mora neki bot da nas nervira, a nije da vec nemamo Miljkovica...

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 28.12.2020
04:48

Zaboravljaš ko je bio predsednik kluba u to vreme? Onaj što je zajedno sa Ramadanijem pumpao pare iz kluba, što nas ostavio u ovolikim dugovima koje vraćamo dan-danas, onaj što je prodavao igrače za 100 miliona a ostavio nas u g****** do guše, Žiletov ugovor njegovo je maslo. Ne bi me čudilo da Mutavi uskoro gostuje kod Žeksa u emisiji.