Stigla potvrda iz Partizana, u Humskoj spremili 500.000 evra za veliki posao!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 30.12.2020.
12:10
Izvor: Sportske.net, Telegraf

U januaru ili na leto, tek, odluka je već doneta.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio je veliki posao kada je u pitanju igrački kadar.

On je u izjavi za Telegraf potvrdio da će Filip Holender biti otkupljen od Lugana, te da je samo pitanje hoće li se to desiti u januarskom prelaznom roku ili na leto.

"Sa Filipom Holenderom smo jako zadovoljni i gotovo smo doneli odluku da ga otkupimo. To je igrač koji je svoj status i našu odluku zaslužio doprinosom timu, radom i zalaganjem i uvereni smo da će njegova priča ići slično kao sa Umarom Sadikom. Zato ćemo ga otkupiti od Švajcaraca i potpisati ugovor, jer je i on prezadovoljan u Partizanu, svestan je da je u velikom klubu i da je dobio šansu da se pokaže u pravom svetlu. Smatramo da je to dobar posao, jer se radi o igraču koji je standardni reprezentativac Mađarske i koji će narednog leta učestvovati na Evropskom prvenstvu, što će mu ekonomski značajno podići cenu od novca koji bude uložen u njega", rekao je Vazura.

"Crno-beli" su platili Luganu pozajmicu Holendera 50.000 evra, a u ugovoru postoji stavka na osnovu koje srpski klub može da ga otkupi za fiksnu cenu od 450.000 evra što će zaokružiti cifru na 500.000.

U Humskoj veruju da će Holenderova cena dodatno porasti nakon odlaska Mađarske na Evropsko prvestvo gde bi trebalo da pronađe svoje mesto među putnicima.

Holender je po dolasku u Partizan na sedam nastupa postigao tri gola, a dodao je još toliko asistencije.

baner

Trener Zvezde otvoreno o brojnim aktuelnim temama!

Posted by Sportske.net on Wednesday, 30 December 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke