Svi ovo čekaju - Đukić otkrio kakva je situacija sa Stojkovićem!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.04.2018.
21:34
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Miroslav Đukić izrazio je zadovoljstvo viđenim u duelu sa Čukaričkim. Dotakao se i Stojkovićeve povrede.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije savladao je Čukarički u poslednjoj utakmici 32. kola Super lige rezultatom 2:1. Golove za Partizan postigao je Zoran Tošić.

"Veoma bitna pobeda posle dva vezana poraza. Psihički nam je trebala da bi se vratili na pobedonosni put i uspeli smo u tome. U prvom poluvremenu smo promašili mnogo prilika, ponovo smo promašili mnogo prilika. Nismo uspeli da postignemo drugi gol koji bi nam dao mirnoću i onda smo nakon izjednačenja ušli u tenziju iako je ekipa igrala dobro i stvarala šanse. Na kraju smo pobedili, što je najbitnije", rekao je Miroslav Đukić posle meča.

Podrazumeva se da je odmah posle utakmice bilo reči o stanju povrede Vladimira Stojkovića. Đukićeve reči deluju ohrabrujuće.

"Mislim da je samo udarac iznad kolena u mišić i da je u pitanju samo trenutni bol, ali videćemo", kazao je trener crno-belih.

Baš kao i u sredu, Partizan je ponovo čašćavao protivnika.

"Sami smo sebi dali gol. Moramo da budemo koncentrisaniji, da ne pravimo te greške. Ovo ostalo smo u potpunosti dominirali, sami smo sebi napravili problem", rekao je Đukić.

Đorđe Ivanović je odigrao svih 90 minuta i ostavio dobar utisak što je konstatacija sa kojom se slaže i Miroslav Đukić.

"Odličan utisak, potrošio se puno. Stvarao je prilike u napadu, imao nekoliko šansi koje nije iskoristio. Veoma bi bitno bilo za njega da uđe u golgetersku formu jer napadači žive od golova. Odlično je radio za ekipu i njegova igra je za nas veoma pozitivna stvar, a bitno je i za njegovo samopouzdanje", istakao je Đukić.

Na pitanje o rotacijama u timu Miroslav Đukić je kratko odgovorio da su promene neophodne kada se igra u ritmu nedelja - sreda - nedelja, a prokomentarisao je i Vulićevićevo odsustvo.

"Ušao je Nema, nema nikakvih problema. Nije nikakva kazna", rekao je Đukić.

Današnja utakmica pokazala je da Partizan ipak može da se nada dobrom rezultatu u revanšu polufinala Kupa sa Čukaričkim.

"Sigurno, zašto da ne. Mi smo Partizan, u kupu ništa nije rešeno, pokušaćemo da nadoknadimo razliku", zaključio je Đukić.

Narednu utakmicu u prvenstvu Srbije Partizan će ponovo odigrati na svom terenu protiv ekipe Radničkog iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
37Dadoo
Monday, 23.04.2018
08:32

Djuka kup ima da osvojiš jel jasno!!!

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 22.04.2018
23:24

ma samo hrabro imate jos sanse hahaha

avatar
37Dadoo
Monday, 23.04.2018
19:05

Pa da vi ovako nekradete i bilo bi šansi al u ovoj c......j ligi je tesko