Tako to rade Japanci - Asano za primer!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.01.2020.
22:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li će njegov primer fudbaleri Partizana slediti i kada on bude otišao iz Humske?

AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Da je sve ono što se decenijama priča o Japancima i njihovoj disciplinovanosti u potpunosti tačno, potvrđeno je i na primeru Partizanovog fudbalera Takume Asana.

O čemu se konkretno radi, otkrio je u razgovoru za ''Novosti'' levi bek Partizana Slobodan Urošević. Govoreći o Asanu, imao je samo reči hvale, a tom prilikom je otkrio i neke zanimljive detalje kada je Japanac u pitanju.

''Mnogo mi znači na terenu jer je dosta posvećen i defanzivnim zadacima. Sjajan je momak i veliki profesionalac što se vidi da je na sastancima ili prilikom obroka uvek prvi, ne postoji šansa da nekad negde zakasni. Ima problem sa komunikacijom, ali je koliko vidim počeo da uči engleski'', istakao je Urošević.

On je takođe govorio i o svom letošnjem putu od otpisanog igrača na koga se više ne računa, do jednog od najstandardnijih igrača tokom jeseni.

''Kako se ništa konkretno nije desilo kada sam sklonjen iz tima, tako sam se odjednom i vratio. Sada ako me pitate kako i zašto sam dobio poziv da krenem na drugi deo priprema u Sloveniji moj najiskreniji odgovor je da ne znam.

Kada se sve to završilo i kada sam povučen sa dna u ekipu više me nisu ni zanimali razlozi, niti zašto sam radio odvojeno, niti zašto sam ponovo priključen timu'', objasnio je Urošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke