Terzić najavljuje novi Zvezdin rekord - ostala su još samo dva koraka!

Autor: Beta Beta
petak 11.12.2020.
16:18
Izvor: Beta

Rukovodilac crveno-belih zadovoljan učinkom u polusezoni koja se privodi kraju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je ponosan na rezultate u jesenjoj polusezoni i naveo da je taj fudbalski klub motor srpskog fudbala, pošto u poslednje četiri godine prikuplja bodove na međunarodnim takmičenjima.

"Ponosan sam na sve što smo uradili ove polusezone u uslovima koji su bili veoma teški. Podsetiću vas da smo zbog korona virusa koji vlada svuda u svetu izgubili mnogo, u svakom smislu. Svetski fudbal je izgubio oko 13 milijardi dolara, pa smo i mi pogođeni, ali smo uspeli da ostanemo stabilni u svemu tome i da priredimo još jednu jesen za pamćenje Zvezdinim navijačima" - rekao je Terzić za klupski sajt.

Zvezda je izborila učešće u noakut fazi Lige Evropa, napredovala je na rang-listi Evropske fudbalske unije (UEFA) i prva je na tabeli Super lige Srbije.

"Probili smo magični koeficijent od 30 bodova, a na korak smo od toga da uđemo i među 50 najbolje rangiranih klubova. Zvezda je već četiri godine u nizu glavni motor srpskog fudbala i prikupljamo bodove, kako za našu šansu da budemo nosioci, možda čak i u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, tako i za domaći fudbal za koji se borimo. Daćemo sve od sebe da učinimo i na proleće da Srbija napreduje na UEFA rang-listi i da domaći klubovi imaju povlašćeni položaj"   naveo je Terzić.

baner

Naveo je da je klub skoro obezbedio mesto nosioca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ponosni smo na to i nećemo stati. Po nekim projekcijama, ako makar deo ovih uspeha ponovimo narednih sezona, nastavićemo da napredujemo na rang-listi. U ovom trenutku, Crvena zvezda nije bila toliko dobro plasirana još od 1992. godine i zlatne generacije", dodao je generalni direktor crveno-belih.

Terzić je dodao da je klub napravio snažan sistem u kome svako zna šta radi i preuzima odgovornost za svoj deo posla, što se, kako je ocenio, vidi u rezultatima.

"Mislim da to primećuju svi zvezdaši, a naročito legende kluba koje nam svakodnevno pružaju podršku. Blizu smo toga da napravimo ogroman uspeh i završimo jesen sa samo jednim porazom u Evropi. Time bismo oborili još jedan u nizu rekorda koji su oboreni svih ovih godina", naveo je on.

Terzić je rekao i da je ispunjen cilj po pitanju afirmacije mladih igrača.

"U utakmici protiv Rada smo u jednom trenutku imali sedam mladih igrača na terenu, a slično je bilo i protiv Libereca gde smo ostali neporaženi, iako smo zaslužili pobedu. Koncept forisranja mladih igrača će se klubu tek isplatiti, a primećujem i da su navijači time prezadovoljni. Svakako su mladi igrači veliki potencijal i snaga našeg kluba, a mi ćemo nastaviti da ulažemo u njih" - rekao je Terzić.

Crveno-beli će u ponedeljak saznati ime rivala u 1/16 finala Lige Evrope, a prethodno će u nedelju odmeriti snage protiv OFK Bačke u Beogradu.

Jesenji deo sezone završiće u sredu gostovanjem protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, a ukoliko u obe utakmice ostane neporažena polusezonu će završiti sa samo jednim izgubljenim mečom.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

57 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Monday, 14.12.2020
19:41

Alo bre... Pa zasto ne pustite odgovore... Cemu ova protekcija za ove koji vredjaju, botuju a ne mozes da im pristojno odgovoris!????

avatar
m.vladimir88
Saturday, 12.12.2020
00:59

dva poraza, racuna se i onaj u kvalifikacijama za ligu sampiona....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.12.2020
12:53

To se vodi kao remi.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 11.12.2020
23:14

Нека рекорди само падају али то није твоја заслуга.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 11.12.2020
20:23

Preko 80% bodova su zvezdi donele sudije, svaki ulazak u grupe direktno zahvalujući sudijskim odlukama u korist zvezde. I sinoć nisu isključili Degeneka, a Sanogu ni žuti nije pokazan za nameran udarac laktom pri kraju utakmice. Upravo suprotno, zvezda se bori protiv srpskog koeficijenta jer namešta sudije protiv Partizana jer osim što im odgovara da Partizan što ranije ispadne iz Evrope odgovara im da samo prvi iz SL ide u kvalifikacije za LŠ u prvenstvu u kome unapred imaju obezbeđeno prvo mesto.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.12.2020
19:32

Terzicu ti isti za koje se mi borimo navijaju za Zvezdine protivnike vise, nego za svoj klub.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 11.12.2020
18:16

Jeste mi navijaci smo 'prezadovoljni' tobom,pogotovo sto si spiskao sve pare iz dve Lige Sampiona i sto si za onu poslednju dao cene karata 200 posto skuplje time smo bas odusevljeni,ah da,ti nisi znao,nisi ucestvovao u odredjivanju cene :D

avatar
riquelme
Saturday, 12.12.2020
20:26

Lagan racun. Sigurno je i umanjen za 20% -30% ali neka to ide na PDV koji se uredno placa! :D
-1 LE = 15 miliona ,
-2 LS= 50 miliona,
-Radonjic za 13 (7 je nase),
-Grujic za 6 (vracen milion Liverpulu, vec osvojena titula, nmvz),
-Rajkovic, Ristic, Jovic, Jovanovic, Kanga, Krsticic, Srnic, neka budu 7,
-Boaci prodat pa vracen cist plus 3 miliona.
-To je oko 25 miliona za transfere. Moguce da sam neke i zaboravio.
-65 milona eura bez prihoda od karata za takmicenja.
-9+3 pune Marakane i jedno 5-6 na pola punih. Pobede, neresene,
prezimljavnje u LE, derbije, godisnje karte to ne racunam.
-Ne postoji klub koji ne bi bio bar na minuus 10, pa nisu dovodjeni igraci od 10 miliona nego od 1,5-2 i to samo ova poslednja dva sve ostalo je bagatela.

GDE SU PARE TERZA MAGIJO??? :)
Dokle ta ista žvaka???

Ovo sam pisao jos u avgustu. Odakle ti da navijam za Partizan? Pa sta onda da se zakljuci na osnovu tvog komentara?

avatar
Old_school
Friday, 11.12.2020
17:32

Jos da ti ne lapas toliko i da Mrkela moze da ubode neko pojacanje, vec bi bili u Top 30.

avatar
riquelme
Saturday, 12.12.2020
20:19

Bravo! Slazem se... I da Mrkela zna da ako Ben ne ode ima pravo da ga registruje ako ostavi hedno prazno mesto a ne da se vadi da je mislio da 100% idd. To zna svako ko je igrao FM! Ali pojacanja se svesno mase. Da ne duzim. Odakle ti da navijam za Partizan? Po cemu si to zakljucio, molim te mi odgovori. Svako dobro!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 11.12.2020
17:27

Strasne ste protivnike imali u Evropi, nema sta...

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.12.2020
19:34

Imali smo srece jer nismo ukrstili koplja sa strasnim Sarlloom ljepi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.12.2020
12:53

Budalo nepismena.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 11.12.2020
20:38

Hvalili ste se evropom u vase vreme dok ste igrali sa Tunom,Nefcijem,Samrokom,Zilinom i velicali sve to,kako je svaka pobeda u evropi vredna,kako ovo kako ono,kako je evropa merilo,i sad dodjemo da smo mi za 4 sezone postigli mnogo vise nego vi za 10,pretpostavljam da su Krasnodar,Salzburg,Kopenhagen,Jang Bojs mnogo slabiji od Ludogoreca u vase vreme pa i nikad jaceg Genka,Andrlehta,Steaue,mocnog Augsburga i jos mnogo njih...Pritom navedi mi jednog istinskog velikana kog ste pobedili u poslednjih 15 godina i vise?Dva puta ste igrali LS nemate pobedu,koliko ste bodova uzeli?Svi mogu da drze slovo ali vi i vasi mizerni uspesi nikako.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 11.12.2020
17:25

Dok nama drugi saplicu noge mi se casno i kosteno borimo za njih da im olaksamo put u borbi za Evropu. To je Zvezda, to je srska elita.

avatar
riquelme
Friday, 11.12.2020
19:49

Ne druze to je drzavni projekaz kao sto je bio i Partizan pre nje i tako u krug. Pokusacu ukratko da ti pomognem da se prisetis... Bice tesko posto si ocigledno sastavni deo ekipe ciju su deo i Terzic, Dzajic, Kokeza, Vazura, Vuletic itd. Sreca koju ima Terzic je nemerljiva, ne pricam o sportskoj pricam o finansijskoj. Kada se priblizavao kraj prosle sezone i kada je trebalo da saopsti da se dug smanjio za "50 €", posle 2 LŠ i 1 LE i tolikih punih stadiona desilo se sta se desilo. Sada posto pandemija jos uvek traje, nece bezati od toga da nas uporedi sa Realom i Barselonom jer Boze moj i oni su u minusu a i Terza se tripuje da je Florentino Perez. Ali ne, on iskusno vise ni ne spominje dug. Kapiram da ce Zvezda kao klub imati najveci bidzetski rast u Evropi u procentima ondnosno najmanji pad. Znas ti vec ovu frazu, koristi je par čika koje simpatises! ;)

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 12.12.2020
14:42

Slusaj druze, meni sa dzaba obracas jer mene stvarno ne interesuju partizanske paranoje, ni partizanske mitomanije ljepi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.12.2020
13:03

Kako je Partizan bio drzavni projekat u fudbalu?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 11.12.2020
19:52

kosteno srska hihi