Turci OPET kupuju na ''Marakani''?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.12.2020.
09:42
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Saradnja je već uspostavljena, sada bi trebalo sve da ide još lakše.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Bliži se zimski prelazni rok, a s obzirom na Zvezdin plasman u 'evropsko proleće', mnogi očekuju da će na 'Marakani'' biti dosta zanimljivih dešavanja, pogotovo kada su pojačanja u pitanju.

Ipak, finansijska kriza zbog korone koja predugo traje i koja je donekle ublažena odličnom zaradom ove sezone na evropskoj sceni, najverovatnije će primorati Zvezdine čelnike i na prodaju nekih od aktuelnih prvotimaca.

Za sada se na tu temu najčešnje pominje ime Alekse Vukanovića, Zvezinog krilnog napadača, koji se, kako prenosi ''Kurir'', nalazi na meti turskog Rizespora.

Sećate se, Rizespor je već kupovao na ''Marakani'' i to tokom leta, kada su doveli iskusnog vezistu Dušana Jovančića za 400.000 evra, a s obzirom da im do kraja sezone predstoji grčevita borba za opstanak, jasno je da će se pojačavati i na zimu.

Izgleda da im je Vukanović jedan od prioriteta, pogotovo jer se dobro snalazi na nekoliko pozicija, od krilnog, preko klasičnog napadača, pa i do spoljnjeg, što je nedavno ''eksperimentalno'' odigrao zbog izostanka Rodića.

Za sada nije poznato koliko Turci nude za Vukanovića, a od eventualnmog transfera deset posto bi išlo i kruševačkom Napretku, odakle je Vukanović stigao u Zvezdu.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Sunday, 13.12.2020
01:56

Ni slučajno. Jedan od naših igrača koji ima snagu i brzinu, agresivan je i treba više igrati.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 12.12.2020
14:03

Korona nije razlog već izgovor za nesposobnost da se bude profitabilan. Niko se ne seća sezone u koju je zvezda zavšila u plusu jer joj je uvek budžet ogroman u odnosu na ono što zaradi. Ove sezone da osvoje LE ne mogu više bez transfera od 20M € prihoda, a rashodi kluba su oko 60M €. Sve ostalo će platiti građani Srbije koji neće biti ni pitani da li žele. Rupa bez dna!